LA MUTANT ES CONVERTEIX EN L´APARADOR DELS NOUS TALENTS DE LA DANSA

Dins del VI Circuit Coreogràfic Bucles, l’espai acollirà este dimarts la celebració d’un nou format dirigit a joves ballarins

a465461d-ef86-425f-bd73-58b3cf609585

La Mutant es convertirà la setmana que en una de les seus del VI Circuit Coreogràfic Bucles, un festival de dansa nascut el 2013 que, en només un lustre, s’ha consolidat com una cita de referència dins de les tendències no convencionals. La VI edició, que es desenvoluparà del 20 al 28 d’octubre, es tornarà a articular al voltant de diferents peces de xicotet format representades en un barri històric de la ciutat de València -en este cas el Carme-, un esperit itinerant gràcies al qual el públic podrà gaudir novament de propostes experimentals en un espai peculiar i reconeixible. El certamen comptarà, a més, amb la participació d’importants companyies valencianes i nacionals, i completarà la seua programació amb activitats paral·leles que comprenen des dels tallers infantils als projectes d’integració social, passant pels concerts o els cicles de cinema.

En el cas concret de la Mutant, la sala de Joan Verdaguer acollirà el dimarts 23 a partir de les 20 hores la celebració del Certamen Coreogràfic Velarte, una nova modalitat que Bucles inaugura enguany i que està dirigida a joves ballarins de qualsevol nacionalitat que vullguen ampliar la seua formació professional. Durant la mateixa, un o més solistes mostraran el seu talent davant un jurat professional en peces no superiors a quinze minuts, i optaran a una Beca de Formació amb la companyia valenciana València Dancing Forward.

 

 

Valencia Noticias , noticias de Valencia, Periódico digital con las noticias de Valencia, Alicante, Castellón, última hora, deportes, ocio, política, economía y blogs.

Las noticias son gratis, pero el periodismo no, ni para hacerlo ni para venderloTe necesitamos a ti también para seguir haciendo periodismo  libre e independiente. Haz un donativo Contacto vlc @ valencianoticias.com

Leave a Reply

Your email address will not be published.