Comença a València el cicle de projeccions del programa de prevenció escolar ‘cinema i educació en valors 2.0’

Està prevista l’assistència de més de 4.300 alumnes i 218 docents

hqdefault

Comença a València el cicle de projeccions del programa de prevenció escolar ‘cinema i educació en valors 2.0’

 

Comença el cicle de projeccions del programa de prevenció escolar ‘Cinema i Educació en Valors 2.0’. El programa es dirigix a l’alumnat del municipi de València d’edats compreses entre 6 i 18 anys, i es desenvolupa en el marc de les actuacions de prevenció escolar que realitza el Pla Municipal de Drogodependències (PMD/UPCCA-València) de la Regidoria de Sanitat de l’Ajuntament de València en col·laboració amb la Fundació d’Ajuda contra la Drogoaddicció (FAD).

 

La regidora de Sanitat, Maite Girau, ha explicat que  «el cinema, per la seua capacitat per a transmetre valors i models de referència i pel gran impacte emocional que genera en els espectadors es pot convertir en una eina preventiva de gran efectivitat, sempre que es compte amb la figura dels docents com a acompanyants en el procés d’aprenentatge i canalització dels valors»

 

Està prevista l’assistència de més de 4.300 alumnes d’educació primària i secundària i uns 218 docents. D’altra banda, totes les projeccions es realitzaran al Cinema ABC Park, situat al carrer Roger de LLòria, a les 10.00 hores.

 

Durant el primer trimestre d’este curs escolar 2018 – 2019, està previst realitzar 10 projeccions. En primer lloc, els dies 22, 23 i 24 d’octubre es projectarà ‘DEEP’, dirigida a alumnat de 6 i 12 anys. D’altra banda, els dies 25 i el 26 d’octubre, l’alumnat d’educació primària podrà assistir a la projecció de  ‘Canta!’. Finalment, del 19 al 23 de novembre es projectarà la pel·lícula ‘Wonder’, dirigida a alumnat d’edats compreses entre els 12 i els 16 anys.

 

Per més informació: www.tutoriasenred.com
 

 

Valencia Noticias , noticias de Valencia, Periódico digital con las noticias de Valencia, Alicante, Castellón, última hora, deportes, ocio, política, economía y blogs.

Las noticias son gratis, pero el periodismo no, ni para hacerlo ni para venderloTe necesitamos a ti también para seguir haciendo periodismo  libre e independiente. Haz un donativo Contacto vlc @ valencianoticias.com

Leave a Reply

Your email address will not be published.