Agricultura rep més d’una vintena de propostes de millora en els horts urbans

La regidora Sara Usó destaca les zones d’ombra, la instal·lació de banys i casetes d’eines com a principals peticions

La Regidoria d’Agricultura ha rebut més d’una vintena de propostes de millora en els horts urbans per part dels usuaris després de la carta remesa des de l’Ajuntament de Castelló perquè feren arribar les accions que consideraven necessàries. La regidora de Sostenibilitat Ambiental i Agricultura, Sara Usó, ha explicat que “des d’aquest moment els tècnics estudiaràs les propostes i es prioritzarà la seua execució en funció de la disponibilitat pressupostària”.

Visita Sara Uso y Carmen Oliver huertos urbanos
image-262663

Augment de les zones d’ombra, instal·lació de banys, casetes d’eines, col·locació de contenidors, faristols o altres sistemes per a penjar avisos o taules i bancs per a asseure’s són algunes de les peticions que han fet arribar els usuaris dels horts urbans a la Regidoria d’Agricultura. Usó s’ha mostrat “satisfeta per la resposta” i ha recordat que l’enviament de cartes respon a una aposta de l’equip de govern de sumar a la ciutadania en la presa de decisions. “Amb aquesta iniciativa volíem que foren els propis usuaris els qui definiren quins eren les actuacions a escometre”, ha insistit.

La regidora Sara Usó ha apuntat que es va a destinar una partida de 5.000 euros aquest mateix any per a iniciar l’execució de les millores traslladades pels usuaris dels horts urbans repartits pels diferents districtes de la ciutat. La resta de les actuacions s’aniran executant a poc a poc segons el pressupost del pròxim exercici, ha insistit Usó.

Castelló disposa en aquests moments de sis horts urbans municipals en diferents districtes de la ciutat que sumen més de 15.000 metres quadrats habilitats com a horts urbans en el carrer Triana (Grau), Fernando el Catòlic, Grup San Lorenzo, carrer Onda, carrer Juan Herrera (Primer i Segon Molí) i l’hort Perot de Granyana.

“El nostre punt de partida són les peticions que ens fet arribar directament els veïns i veïnes que s’ocupen d’aquests horts urbans”, ha explicat la regidora d’Agricultura, Sara Usó.

Valencia Noticias , noticias de Valencia, Periódico digital con las noticias de Valencia, Alicante, Castellón, última hora, deportes, ocio, política, economía y blogs.

Te necesitamos a ti también para seguir haciendo periodismo  libre e independiente. Haz un donativo

Las noticias son gratis, pero el periodismo no, ni para hacerlo ni para venderlo

Leave a Reply

Your email address will not be published.