Ajuntament i veïns de la Guinea aborden mesures per a millorar la convivència ciutadana

El regidor de Seguretat Pública, Antonio Lorenzo, defensa “una resposta integral dels Serveis Socials i la Policia Local”

El regidor de Seguretat Pública,

La Guinea reunión
image-257701
Antonio Lorenzo, i el tinent d’Alcaldia del Districte Nord, Enric Porcar, han mantingut una reunió amb representants de l’associació de veïns de la Guinea per a abordar les necessitats del barri i estrènyer la col·laboració entre l’Ajuntament i l’entitat veïnal per a millorar la convivència. “Aquesta trobada, en el qual també han participat comandaments policials, ha servit per a conèixer les necessitats del barri, conèixer els problemes de convivència que s’han registrat i posar mesures per a intentar solucionar-los”, ha explicat Lorenzo.

L’Ajuntament i el col·lectiu veïnal s’han emplaçat per a intensificar la col·laboració per a minimitzar els problemes que s’han registrat en els últims mesos. Lorenzo ha subratllat “la necessitat d’abordar la situació que ha generat problemes de convivència en el barri d’una manera integral, amb la col·laboració ciutadana i amb la participació de la Policia Local i els Serveis Socials”.

Des del Govern municipal s’ha aprofitat aquesta reunió per a traslladar als veïns l’estratègia de policia de proximitat. “Entre les mesures que proposen, s’inclou l’elaboració d’una agenda compartida entre Policia Local i agents socials del barri que permeta delimitar les zones d’actuació i els problemes concrets que es tenen amb l’objectiu de millorar la resposta policial”, ha afegit el regidor de Seguretat Pública.

Lorenzo ha insistit que la col·laboració ciutadana és clau per a “atendre les necessitats de qualsevol barri, detectar els problemes en una fase preventiva i millorar la resposta dels serveis municipals”.

 

 

Valencia Noticias , noticias de Valencia, Periódico digital con las noticias de Valencia, Alicante, Castellón, última hora, deportes, ocio, política, economía y blogs.

Las noticias son gratis, pero el periodismo no, ni para hacerlo ni para venderloTe necesitamos a ti también para seguir haciendo periodismo  libre e independiente. Haz un donativo Contacto vlc @ valencianoticias.com

Leave a Reply

Your email address will not be published.