Albert Sanz presenta al Palau el seu últim treball ‘Mediterraníes’

El Péndulo  | Redacció.- El pianista i compositor Albert Sanz, presentarà demà dijous a la Sala Rodrigo del Palau de la Música (a les 20:00 hores) “Mediterraníes”, el seu nou projecte en què des de la ciutat de València aprofundix en les seues arrels, però també aporta les seues influències d’altres llocs tan mediterranis com ara Algesires, Creta, Nàpols, el nord del Marroc o Jerusalem.albert-sanz-foto-antonio-porcar

Temes com ara “Birds eye” “Gratitud”, o “Bienvenido”, s’unixen a altres com “Carta a l’exili” de Kristos Leontis, “Jo vinc d’un silenci” de Raimon o Carles Denia. Albert Sanz estarà acompanyat pel baix i guitarra Munir Hossn, un dels exponents de la nova generació de músics brasilers i pel percussionista Sergio Martínez, que ha col·laborat amb músics tan diversos com Diego el Cigala, Paul Simon, Danilo Pérez o el Ballet Nacional d’Espanya.

D’esta manera, el jazzmen valencià torna al Palau de la Música, després de la seua actuació el 2105 on va estrenar la “Suite de l’emigrant” amb la Sedajazz Big Band, dins del XIX Festival de Jazz. Albert Sanz registra el seu primer treball “Des D’aquí” com a colíder amb el baixista català David Mengual. Es trasllada a Boston en 2000 i després de llicenciar-se Cum Laude a Berklee, es trasllada a Nova York. En 2004 presenta “El fabulador” i torna a Espanya, on és professor de Jazz al Musikene del País Basc, i posteriorment en el Departament de Jazz al Conservatori Superior de València. Llança un nou disc en viu “Metamorfosis” i el 2011 Albert produïx “O que será” a Nova York, amb el bateria Al Foster i el contrabaixista Javier Colina. Tres anys després col·labora en “Mahalo” amb el virtuós harmonicista Antonio Serrano i ” Dolphin´s Blues”, amb el trompeta Félix Rossy.

 

 

Valencia Noticias , noticias de Valencia, Periódico digital con las noticias de Valencia, Alicante, Castellón, última hora, deportes, ocio, política, economía y blogs.

Las noticias son gratis, pero el periodismo no, ni para hacerlo ni para venderloTe necesitamos a ti también para seguir haciendo periodismo  libre e independiente. Haz un donativo Contacto vlc @ valencianoticias.com

Leave a Reply

Your email address will not be published.