Alboraia cerca voluntaris per a Protecció Civil

  • Des del servei fan una crida a aquelles persones que vulguen col·laborar amb aquesta agrupació
  • Les sol·licituds s’han de presentar per Registre General d’Entrada en el Ayuntamiento d’Alboraia

Cartel P.CIVIL ValProtecció Civil d’Alboraia obri convocatòria per a formar part de la seua Agrupació Local de Voluntaris. Aquelles persones que estiguen interessades han de presentar la seua sol·licitud a través del Registre General d’Entrada del mateix Ajuntament sol·licitant la seua incorporació, instància que es presentarà segon model que es facilitarà per l’Ajuntament.

El principal objectiu de Protecció Civil és la protecció de les persones i el medi ambient, i els seus àrees d’actuació són la prevenció i la intervenció. Gràcies a aquesta convocatòria, els ciutadans podran formar-se mentre ajuden al mateix temps a la comunitat. Per a ser aspirant en pràctiques de l’Agrupació de Voluntaris de Protecció Civil d’Alboraia has de ser major de 18 anys o 16 amb autorització paterna/materna.

La formació s’imparteix des d’aquest servei, i els voluntaris que vulguen unir-se han de superar les proves, si escau, establides per l’Ajuntament d’Alboraia per a comprovar la idoneïtat de la persona aspirant; superar el Curs de Formació Bàsic, que s’impartirà seguint els requisits establits per l’Escola de Protecció Civil de la Comunitat Valenciana, sobre els coneixements relacionats amb les funcions del voluntariat de protecció civil i els Planes de Protecció Civil en vigor en l’àmbit de la Comunitat Valenciana, i que consistirà en una formació teòric-pràctica. Els admesos participaran en qualitat de voluntaris sense dret a reclamar salari, remuneració o premi. 


 

 

Valencia Noticias , noticias de Valencia, Periódico digital con las noticias de Valencia, Alicante, Castellón, última hora, deportes, ocio, política, economía y blogs.

Las noticias son gratis, pero el periodismo no, ni para hacerlo ni para venderloTe necesitamos a ti también para seguir haciendo periodismo  libre e independiente. Haz un donativo Contacto vlc @ valencianoticias.com

Leave a Reply

Your email address will not be published.