Alexis Marí: “C’s aposta per un síndic de Comptes de perfil tècnic i de reconegut prestigi per a despolititzar l’ens”

València Noticies | Redacció.- El síndic de Ciutadans (C’s) en Les Corts valencianes, Alexis Marí, ha assegurat que “C’s aposta per un síndic de Comptes de perfil tècnic i de reconegut prestigi amb l’objectiu de despolititzar l’ens”. En roda de premsa després de la junta de síndics i acompanyat pel portaveu adjunt Alberto García, Marí ha avançat que “el seu grup parlamentari defensarà que es designe a una persona de prestigi, sense tenir en compte què partit és el que proposa el nom”. Preguntat per la proposta de Compromís, el síndic ha assenyalat que “a priori és una persona que compleix amb els requisits”, però ha matisat que “ha de valorar-ho amb la resta de diputats de C’s en la reunió setmanal”.

Alberto García y Alexis Marí.
image-384644

Respecte al ple de la setmana vinent, Alexis Marí ha explicat que “C’s presentarà una declaració institucional per a manifestar la repulsa i el rebuig a les actuacions d’Otegi en relació a la defensa i justificació de l’activitat criminal de la banda terrorista ETA i per a reafirmar la solidaritat i el suport incondicional a totes les víctimes”. A més, ha anunciat que el ple debatrà la proposta* de C’s per a “enllaçar la funció social dels mitjans de comunicació públics amb la divulgació d’iniciatives solidàries en matèria de donacions i successions i que els ciutadans sàpien que poden fer donacions i testaments solidaris”, ja que “Espanya està molt per sota de la mitjana europea en aquesta forma de compromís solidari”. La proposta també contempla la defensa d’una millor fiscalitat dels donatius i aportacions fetes pels contribuents a les entitats del tercer sector.

 

 

Valencia Noticias , noticias de Valencia, Periódico digital con las noticias de Valencia, Alicante, Castellón, última hora, deportes, ocio, política, economía y blogs.

Las noticias son gratis, pero el periodismo no, ni para hacerlo ni para venderloTe necesitamos a ti también para seguir haciendo periodismo  libre e independiente. Haz un donativo Contacto vlc @ valencianoticias.com

Leave a Reply

Your email address will not be published.