Alexis Marí qualifica “de molt infame i odiosa” la gestió de la informació que RTVV va fer de l’accident de metro

València Noticies | Redacció.- El síndic de Ciutadans (C’s) en Les Corts valencianes, Alexis Marí, ha considerat que “RTVV va fer una gestió de l’accident de metro molt infame i odiosa que resta llibertats”. En la Comissió que investiga l’accident de metro, Marí ha lamentat que la que també fóra consellera i portaveu del Consell haja seguit en la seua compareixença amb l’estratègia “de mentir i ocultar informació” que el PP va utilitzar després de l’accident.

Alexis Marí.
image-380422

En este sentit, el portaveu de Ciutadans també ha lamentat que s’ignorara la veu de les víctimes perquè ha assegurat “només interessava el que venia de Francisco Camps“.

Marí també ha expressat la seua queixa perquè Johnson no ha contestat a preguntes com “si va passar una oposició per a treballar en RTVV o per què no es va arreplegar l’opinió de les víctimes”.

Igualment, el diputat de Ciutadans, Toni Subiela, ha assegurat que “no es qüestiona que va haver-hi una apagada informativa en RTVV” i ha preguntat a l’exdirector general, Pedro García, “per què no es va interrompre la programació habitual, no es va enviar una llançadora per a retransmetre en directe i la televisió pública no es va bolcar en este accident”.

Valencia noticias Noticias de Valencia, Castellón y Alicante Periódico, prensa digital valenciano, Noticies en Valencià, noticias nacionales e internacionales.

HAZ UN DONATIVO: El periodismo independiente no se paga solo y la publicidad es solo de unos cuantos. Nadie nos dicta qué podemos publicar y qué no. Tampoco lo que tenemos que opinar o investigar. Es nuestro arma para acabar con la impunidad de los más poderosos.

Te necesitamos a ti también para seguir haciendo periodismo, libre e independiente. Las noticias son gratis, pero el periodismo no, ni para hacerlo ni para venderlo

Leave a Reply

Your email address will not be published.