Amparo Marco analitzarà els reptes de futur de la ciutat de Castelló en el «Fórum Europa. Tribuna Mediterránea»

L’alcaldessa de Castelló, Amparo Marco, protagonitzarà dilluns que ve un desdejuni informatiu organitzat per l’Organització Independent de Debat Nova Economia Fórum, dins del cicle «Fórum Europa. Tribuna Mediterránea». La cita serà a les nou del matí en l’Hotel Astoria Palace de València i l’alcaldessa serà presentada pel president de la Generalitat Valenciana, Ximo Puig. El vicealcalde, Enric Nomdedéu, i el tinent d’alcalde de Gestió Municipal, Antonio Lorenzo, acompanyaran a Marco.

A la trobada assistiran més de 300 convidats entre els quals destaquen diversos consellers, secretaris autonòmics, directors generals, alcaldes i representants polítics d’institucions de tota la Comunitat Valenciana, a més de tot tipus de representants de la societat civil: directius de les principals empreses de la Comunitat, representants d’associacions professionals, socials i culturals, membres dels òrgans d’adreça de les universitats valencianes, dirigents de les diferents forces de seguretat, directors de mitjans de comunicació, etcètera.

Amparo Marco campaña de promoción productos de Castelló ok
image-302236

En la seua intervenció, Marco farà un repàs de la gestió que ha realitzat el nou govern municipal, integrat per Socialistes de Castelló i Compromís, amb el suport de Castelló en Moviment, en els seus primers vuit mesos al capdavant de la capital de la Plana. Així mateix, l’alcaldessa analitzarà els reptes de futur de Castelló i quines polítiques es van a dur a terme per a convertir-la «en una gran ciutat, en una ciutat millor i més competitiva en la qual puguem assegurar el màxim de benestar possible per a la gran majoria».

Valencia noticias Noticias de Valencia, Castellón y Alicante Periódico, prensa digital valenciano, Noticies en Valencià, noticias nacionales e internacionales.

HAZ UN DONATIVO: El periodismo independiente no se paga solo y la publicidad es solo de unos cuantos. Nadie nos dicta qué podemos publicar y qué no. Tampoco lo que tenemos que opinar o investigar. Es nuestro arma para acabar con la impunidad de los más poderosos.

Te necesitamos a ti también para seguir haciendo periodismo, libre e independiente. Las noticias son gratis, pero el periodismo no, ni para hacerlo ni para venderlo

Leave a Reply

Your email address will not be published.