Amparo Marco defensarà en la FEVMP la necessitat d’un nou model de finançament local

Ribó, Marco y EchávarriL’alcaldessa participa en la XIII Assemblea General de la Federació que se celebra a València

L’alcaldessa de Castelló, Amparo Marco, participa demà dilluns 5 d’octubre en la XIII Assemblea General de la Federació Valenciana de Municipis i Províncies (FVMP) que se celebrarà en el Oceanogràfic de la Ciutat de les Arts i les Ciències de València.

Marco defensarà el paper dels Ajuntaments en el context de la crisi, la necessitat d’exercir polítiques que ajuden a aconseguir el benestar col·lectiu i, sobretot, “la urgència d’establir un nou model de finançament local que tinga en compte les singularitats de les administracions municipals i garantisca que comptem amb els recursos suficients per a desenvolupar les nostres polítiques”.

L’assemblea s’iniciarà amb la constitució de la taula i amb la lectura d’un informe de gestió de l’actual presidenta, Elena Mª Bastidas Bono, i les intervencions dels membres de la la Ajunta de Portaveus de la FVMP. A continuació es presentaran les candidatures a presidir la federació i es triaran els nous òrgans de govern. El nou president o presidenta donarà un discurs i la jornada finalitzarà amb la constitució de la Junta de Portaveus i el Consell de la FVMP.

Cal recordar que l’alcaldessa de Castelló va participar recentment en el XI Ple de la Federació Espanyola de Municipis i Províncies on va intercanviar experiències amb alcaldes i alcaldesses de tot el país. Les polítiques socials, amb mesures integrals contra els desnonaments, un millor finançament per a compensar la caiguda dels ingressos, o noves polítiques per a reactivar l’economia van ser alguns dels temes abordats.

Valencia noticias Noticias de Valencia, Castellón y Alicante Periódico, prensa digital valenciano, Noticies en Valencià, noticias nacionales e internacionales.

HAZ UN DONATIVO: El periodismo independiente no se paga solo y la publicidad es solo de unos cuantos. Nadie nos dicta qué podemos publicar y qué no. Tampoco lo que tenemos que opinar o investigar. Es nuestro arma para acabar con la impunidad de los más poderosos.

Te necesitamos a ti también para seguir haciendo periodismo, libre e independiente. Las noticias son gratis, pero el periodismo no, ni para hacerlo ni para venderlo

Leave a Reply

Your email address will not be published.