Amparo Marco es reuneix amb els organitzadors del I Congrés internacional sobre esdeveniment tradicional

reunion-congreso-evento-tradicional
image-428572

L’alcaldessa de Castelló, Amparo Marco, s’ha reunit avui amb els representants del Grup Multidisciplinari Internacional i Interuniversitari de Recerca sobre Esdeveniments, liderat per la Universitat Jaume I, que ha organitzat el I Congrés internacional sobre esdeveniment tradicional en la nostra ciutat, del 9 a l’11 de novembre. Estela Bernad, Rosario Sola, José Luis Serrano i Joan Josep Trilles han explicat a Marco que l’objectiu d’aquest simposi és dotar de caràcter i rigor científic al terme esdeveniment tradicional, més enllà del seu caràcter festiu i folklòric, a més d’assenyalar la importància estratègica que posseeixen aquest tipus d’esdeveniments, com a generadors de reputació i plataformes de promoció dels municipis que els acullen. Per la seua banda, l’alcaldessa de Castelló ha traslladat als responsables d’aquest congrés el suport de l’ajuntament, i ha destacat la importància d’organitzar aquest tipus de jornades tècniques per a posar en valor els esdeveniments i les festes tradicionals. “Des del Govern Local apostem per potenciar les festes com un motor econòmic més de la ciutat i per açò estem treballant a aconseguir una internacionalització real de les festes de la Magdalena” ha afirmat Amparo Marco.
 

 

Valencia Noticias , noticias de Valencia, Periódico digital con las noticias de Valencia, Alicante, Castellón, última hora, deportes, ocio, política, economía y blogs.

Las noticias son gratis, pero el periodismo no, ni para hacerlo ni para venderloTe necesitamos a ti también para seguir haciendo periodismo  libre e independiente. Haz un donativo Contacto vlc @ valencianoticias.com

Leave a Reply

Your email address will not be published.