Amparo Marco garanteix que el nou PGOU reservarà el terreny necessari per al creixement de l’Hospital General

L’alcaldessa es reuneix amb Miguel Alcalde per a abordar la situació actual i el futur del centre hospitalari més important de la província

L’alcaldessa de Castelló, Amparo Marco, i el gerent del Departament de Salut de Castelló, Miguel Alcalde, han mantingut una reunió de treball en la qual també han participat el regidor d’Ordenació del Territori, Mobilitat i Àrea Metropolitana, Rafael Simó, i el coordinador d’Urbanisme, Fernando Calduch, per a abordar la situació urbanística de l’Hospital General Universitari de Castelló (HGUCS).

reunión director hospital
image-267459

Miguel Alcalde ha explicat a la primera edil que l’hospital general és un centre en continu creixement i li ha traslladat la necessitat que el nou Pla General d’Ordenació Urbana (PGOU) contemple la reserva d’una important pastilla de sòl dotacional sanitari, adjacent al centre hospitalari, que garantisca el creixement del mateix durant les pròximes dècades.

Per la seua banda, Amparo Marco ha assegurat a Alcalde que el nou pla general contemplarà aquesta zona dotacional perquè “tenim clar que l’Hospital General de Castelló és l’hospital de referència de la capital i de tota la província i hem de garantir que podrà créixer en els pròxims anys per a atendre a les necessitats de la població”.

En la reunió també s’ha abordat la necessitat de millorar els accessos a l’Hospital General des de la Ronda Nord, habilitant un accés directe, i millorant l’accessibilitat des de l’avinguda de Benicàssim. En aquest sentit, Rafael Simó ha indicat que traslladarà aquests suggeriments als tècnics de Mobilitat de l’ajuntament perquè les estudien amb detall.

Finalment, l’alcaldessa ha aprofitat la trobada per a explicar al gerent del departament de salut el projecte de condicionament del solar situat enfront de l’hospital, que permetrà dotar a la ciutat d’una nova zona enjardinada i un pàrquing verd. “Amb un pressupost de 360.000 euros, aquestes obres transformaran el solar existent en una zona enjardinada, milloraran l’entorn de l’hospital i ordenaran el caòtic aparcament de vehicles que es dóna en l’actualitat” ha afegit.

 

 

Valencia Noticias , noticias de Valencia, Periódico digital con las noticias de Valencia, Alicante, Castellón, última hora, deportes, ocio, política, economía y blogs.

Las noticias son gratis, pero el periodismo no, ni para hacerlo ni para venderloTe necesitamos a ti también para seguir haciendo periodismo  libre e independiente. Haz un donativo Contacto vlc @ valencianoticias.com

Leave a Reply

Your email address will not be published.