Aplega la dècima edició del Festival Ontijazz

ONTIJAZZDe la mà de l’escola musical AD Libitum, conjuntament amb l’Ajuntament d’Ontinyent i amb la col·laboració del Periòdic d’Ontinyent i els espais gastronòmics Wait, el Taulell y el Tinell de Calabuig, aplega a la ciutat el ‘X Festival Ontijazz’.

Amb dues cites al calendari, aquesta nit, a partir de les 23.00 hores, tindrà lloc a la plaça de la Concepció l’actuació de ‘Miquel Asensio Quartet’, conjunt musical format per bateria, saxo, guitarra i contrabaix. El pròxim dijous 26, serà el torn de ‘4 Snack Time’, qui també a partir de les 23.00 hores ambientaran la mateixa plaça amb instruments elèctrics.

Aquests dos concerts, el d’aquesta nit i el de la setmana vinent, s’oferiran al públic de manera gratuïta i en memòria de Luis Martínez, sent l’edició d’enguany la tercera que es celebra en record a l’impulsor del festival.

 

 

Valencia Noticias , noticias de Valencia, Periódico digital con las noticias de Valencia, Alicante, Castellón, última hora, deportes, ocio, política, economía y blogs.

Las noticias son gratis, pero el periodismo no, ni para hacerlo ni para venderloTe necesitamos a ti también para seguir haciendo periodismo  libre e independiente. Haz un donativo Contacto vlc @ valencianoticias.com

Leave a Reply

Your email address will not be published.