BANCA_QUE_ET_TOCA_980x90

Aplega la dècima edició del Festival Ontijazz

ONTIJAZZDe la mà de l’escola musical AD Libitum, conjuntament amb l’Ajuntament d’Ontinyent i amb la col·laboració del Periòdic d’Ontinyent i els espais gastronòmics Wait, el Taulell y el Tinell de Calabuig, aplega a la ciutat el ‘X Festival Ontijazz’.

Amb dues cites al calendari, aquesta nit, a partir de les 23.00 hores, tindrà lloc a la plaça de la Concepció l’actuació de ‘Miquel Asensio Quartet’, conjunt musical format per bateria, saxo, guitarra i contrabaix. El pròxim dijous 26, serà el torn de ‘4 Snack Time’, qui també a partir de les 23.00 hores ambientaran la mateixa plaça amb instruments elèctrics.

Aquests dos concerts, el d’aquesta nit i el de la setmana vinent, s’oferiran al públic de manera gratuïta i en memòria de Luis Martínez, sent l’edició d’enguany la tercera que es celebra en record a l’impulsor del festival.

Valencia noticias Noticias de Valencia, Castellón y Alicante Periódico, prensa digital valenciano, Noticies en Valencià, noticias nacionales e internacionales.

HAZ UN DONATIVO: El periodismo independiente no se paga solo y la publicidad es solo de unos cuantos. Nadie nos dicta qué podemos publicar y qué no. Tampoco lo que tenemos que opinar o investigar. Es nuestro arma para acabar con la impunidad de los más poderosos.

Te necesitamos a ti también para seguir haciendo periodismo, libre e independiente. Las noticias son gratis, pero el periodismo no, ni para hacerlo ni para venderlo

Leave a Reply

Your email address will not be published.