Aquests són els 15 espais que formen part de Russafa IN

El festival llança un vídeo per tal de conèixer millor els llocs de la seua vuitena edició

Una de les grans particularitats de Russafa Escènica des de la seua primera edició són els espais de representació de les seues propostes. Són llocs no convencionals per a acollir espectacles però que es converteixen durant el festival en curiosos espais de representació. En Russafa IN tots aquests espais estan situats al barri de Russafa i tots obrin les seues portes per a fusionar en ells arts escèniques i arts visuals.

En aquesta vuitena edició, amb el lema “Sorolls“, són quinze els espais col·laboradors. D’ells, només un, la Sala Russafa, que acull cada any l’Hivernacle, és un espai teatral. La resta d’espectacles envairan cafeteries, tallers de costura, estudis d’artistes, galeries, comerços, fins i tot una floristeria o una falla, entre d’altres. D’aquesta forma, s’estableix una relació més propera entre l’artista i el públic, que experimenta un nou context.

Cal esmentar també als “locals amics” de Russafa Escènica, espais que col·laboren amb el festival de forma altruista comprometent-se així amb les arts escèniques i la cultura de la ciutat de València.

Descargar (PDF, 2.32MB)

Valencia noticias Noticias de Valencia, Castellón y Alicante Periódico, prensa digital valenciano, Noticies en Valencià, noticias nacionales e internacionales.

HAZ UN DONATIVO: El periodismo independiente no se paga solo y la publicidad es solo de unos cuantos. Nadie nos dicta qué podemos publicar y qué no. Tampoco lo que tenemos que opinar o investigar. Es nuestro arma para acabar con la impunidad de los más poderosos.

Te necesitamos a ti también para seguir haciendo periodismo, libre e independiente. Las noticias son gratis, pero el periodismo no, ni para hacerlo ni para venderlo

Leave a Reply

Your email address will not be published.