Augmenta el nombre de visitants a la PlatjaCan de Pinedo un 32 per cent

València Notícies | Redacció.- El nombre de visitants a la PlatjaCan de Pinedo ha augmentat en un 32 per cent enguany. Tot i no poder mostrar la bandera blava, la regidora de Medi Ambient, Pilar Soriano, ha recordat que l’ús de la platja per a gossos és totalment compatible amb el manteniment d’un nivell excel·lent de la qualitat de l’aigua.

Després de la bona acollida de l’any passat en l’estrena d’este espai a la ciutat de València, enguany s’ha incrementat el nombre de gossos i de veïns que el visiten. Si en el mes de juliol de l’any passat van utilitzar este servici 5.083 usuaris, enguany la xifra ha augmentat a 6.715. A més, este estiu s’ha ampliat la temporada de PlatjaCan en 15 dies més, durant el més de juny.

dos canes disfrutando de la playa.

Este matí a la platja Pinedo, la regidora Pilar Soriano ha destacat que la platja “es troba en perfecte estat de netetja perquè hi ha borses dispensadores” i les anàlisis de l’estiu passat confirmen eixe nivell excel·lent de la qualitat de l’aigua. La darrera anàlisi, de la primera setmana d’agost, indica també que la qualitat de l’aigua a totes les platges de la ciutat, inclosa la PlatjaCan, continua sent el màxim.

“No comprenem que es perda la bandera blava per donar este servici, encara que acatem no poder hissar-la i pensem que en anys futurs es canviarà esta normativa”, ha explicat l’alcaldessa en funcions. Al mateix temps ha exposat que n’hi ha molt de turisme que viatja amb la seua mascota i que demana este servici.

Per a mantindre les condicions de l’espai, Soriano ha explicat que la Policia Local fa controls i comprova que els gossos tinguen microxip i la targeta sanitària. També ha recordat que amb PlatjaCan es dóna un servici a la ciutadania en una zona de platja que no tenia un ús comú per la seua proximitat al port i a l’espigó.

 

 

Valencia Noticias , noticias de Valencia, Periódico digital con las noticias de Valencia, Alicante, Castellón, última hora, deportes, ocio, política, economía y blogs.

Las noticias son gratis, pero el periodismo no, ni para hacerlo ni para venderloTe necesitamos a ti también para seguir haciendo periodismo  libre e independiente. Haz un donativo Contacto vlc @ valencianoticias.com

Leave a Reply

Your email address will not be published.