BANCA_QUE_ET_TOCA_980x90

Bellreguard estalviarà als veïns la presentació de 30 certificats oficials per a fer tràmits

El Portal d’Interoperabilitat evitarà que els ciutadans hagen d’aportar documents a l’ajuntament que ja estan a poder altres administracions
Àlex Ruiz, regidor: “El compromís amb l’administració electrònica pansa també per la simplificació dels tràmits administratius”Panorama_Bellreguard

El Portal d’Interoperabilitat per a la verificació i consulta de dades administratives permetrà a Bellreguard simplificar els tràmits a l’hora de presentar certificats oficials per a participar en borses de treball, sol·licitar subvencions o l’accés a habitatges socials, al mateix temps que estalviarà diners als veïns i evitarà desplaçaments innecessaris als usuaris a l’hora de demanar documentació a altres administracions.

D’ara endavant, serà suficient amb la sol·licitud de l’interessat i el seu permís perquè el propi ajuntament obtinga les dades de les administracions corresponents gràcies al Portal d’Interoperabilitat, que permet consultar més de 30 tipus de certificats, com el DNI, el certificat de dependència, de la renda, dades cadastrals, títulosuniversitarios o els certificats de naixement, matrimoni o defunció. Amb tot açò, l’Ajuntament de Bellreguard vol evitar que els ciutadans hagen de presentar documents en l’ajuntament que ja estan en poder altres administracions.

Ara mateix, el Portal d’Interoperabilitat ja està en funcionament amb el departament de Serveis Socials al que aniran afegint-se la resta de departaments en els pròxims mesos. Per a Àlex Ruiz, regidor de Noves Tecnologies, amb el Portal d’Interoperabilitat “l’Ajuntament de Bellreguard avança en el seu compromís per l’administració electrònica i la simplificació dels tràmits administratius i, alhora, aprofita totes les possibilitats que ofereixen les noves tecnologies”.

Igualment, Ruiz ha agraït al departament informàtic de l’ajuntament que haja acabat aquest nou sistema ja que, sense despeses extra, permetrà una millor atenció als ciutadans, accelerar els tràmits administratius i estalviar diners als veïns i al municipi.

Valencia noticias Noticias de Valencia, Castellón y Alicante Periódico, prensa digital valenciano, Noticies en Valencià, noticias nacionales e internacionales.

HAZ UN DONATIVO: El periodismo independiente no se paga solo y la publicidad es solo de unos cuantos. Nadie nos dicta qué podemos publicar y qué no. Tampoco lo que tenemos que opinar o investigar. Es nuestro arma para acabar con la impunidad de los más poderosos.

Te necesitamos a ti también para seguir haciendo periodismo, libre e independiente. Las noticias son gratis, pero el periodismo no, ni para hacerlo ni para venderlo

Leave a Reply

Your email address will not be published.