Benestar Social converteix en art una campanya de sensibilització sobre la integració cultural

López, en una visita als participants de la campanya de sensibilització intercultural ‘Nosotros-Nosaltres’El regidor José Luis López destaca que la iniciativa ‘Nosotros/Nosaltres’ culminarà amb una exposició fruit d’una acció comunitària que tindrà lloc el 19 de maig en la plaça Santa Clara

El regidor de Benestar Social i Dependència, José Luis López, ha destacat avui l’originalitat de la campanya ‘Nosotros/Nosaltres’, una iniciativa de sensibilització intercultural que culminarà convertida en art dissabte que ve 19 de maig en la plaça Santa Clara mitjançant una exposició que ha sigut el resultat d’una acció comunitària duta a terme pels participants.

L’exposició tractarà sobre la visió que es té a prop de la interculturalitat en la ciutat de Castelló i s’espera que la mateixa constituïsca un espai participatiu que permeta arreplegar les opinions de la població en general a través de la realització de tallers.

López ha manifestat que la citada campanya “ha suposat un repte per a l’Ajuntament de Castelló i la Regidoria de Benestar Social en tractar-se de la primera vegada que una iniciativa de conscienciació es materialitza en una acció formativa a través de la qual generar el producte artístic final”.

En aquest sentit, el regidor ha afegit que “aquest fet ha permès que l’exposició siga íntegrament creada per i per a la ciutadania, arreplegant el treball de 35 participants, és a dir, la totalitat de l’alumnat, entre els quals destaquen professionals dels serveis socials municipals, jutjat de menors, centres de salut, Policia Local o Creu Roja”.

Finalment, ressaltar que aquesta campanya ha pretès generar pensament sobre el fet que tots/as som actors/actrius dels processos de gestió de la diversitat i que, amb les nostres accions, actituds i discursos, contribuïm a generar una realitat que no seria la mateixa sense ‘Nosotros/Nosaltres’.

 

 

Valencia Noticias , noticias de Valencia, Periódico digital con las noticias de Valencia, Alicante, Castellón, última hora, deportes, ocio, política, economía y blogs.

Las noticias son gratis, pero el periodismo no, ni para hacerlo ni para venderloTe necesitamos a ti también para seguir haciendo periodismo  libre e independiente. Haz un donativo Contacto vlc @ valencianoticias.com

Leave a Reply

Your email address will not be published.