Benestar Social incorpora 13 treballadors nous a la delegació

València Noticies | Redacció.- La Junta de Govern Local ha aprovat la incorporació de 13 persones a la delegació de Benestar Social. Consol Castillo, la regidora encarregada de l’àrea, ha destacat l’esforç que du a terme l’Ajuntament amb esta mesura.

Castillo s’ha mostrat “molt satisfeta” per l’assignació del nou personal per a Servicis Socials de l’Ajuntament i ha qualificat la mesura de “molt necessària”. Segons la regidora, esta mesura “pal·liarà la precària situació en què l’equip de govern anterior havia situat els centres de servicis socials a causa de la cridanera falta de personal que hi havia”.

Consol Castillo i Plaza.
image-349652

“Amb la incorporació de 13 treballadores i treballadors, el govern demostra que garantir els drets bàsics de la ciutadania i retallar les diferències socials per a crear una societat més justa i igualitària és una de les nostres prioritats.” Concretament, la Junta de Govern Local ha aprovat la incorporació de tres tècnics auxiliars i de deu tècnics mitjans de treball social.

Castillo ha indicat que un dels objectius que s’han marcat des de la seua delegació és millorar “considerablement” la puntuació que ha rebut València en l’índex de desenvolupament dels servicis socials (DEC) del 2015 que elabora l’Associació Estatal de Directors i Gerents de Benestar Social. “Amb estos recursos i amb la nova línia de treball encetada fa nou mesos per la Regidoria de Benestar Social, estem convençuts que podrem obtindre resultats molt satisfactoris per a la nostra ciutat”.

D’altra banda, el regidor de Personal, Sergi Campillo, ha expressat que “este equip de govern ha expressat en moltes ocasions el seu compromís per revertir la inèrcia d’asfíxia als servicis municipals a què ens van abocar les polítiques dels governs del Partit Popular per reduir el personal de forma constant. Una vegada més demostrem les nostres prioritats amb unes contractacions que redundaran en la millora de la situació de diversos servicis municipals que, a més, se centren en el benestar de les persones i la millora de les seues condicions de vida”.

 

 

Valencia Noticias , noticias de Valencia, Periódico digital con las noticias de Valencia, Alicante, Castellón, última hora, deportes, ocio, política, economía y blogs.

Las noticias son gratis, pero el periodismo no, ni para hacerlo ni para venderloTe necesitamos a ti también para seguir haciendo periodismo  libre e independiente. Haz un donativo Contacto vlc @ valencianoticias.com

Leave a Reply

Your email address will not be published.