Benestar Social prepara a persones en risc d’exclusió per a integrar-se en el mercat laboral

24-10-2017 Benestar Social prepara a persones en risc d'exclusió per a integrar-se en el mercat laboralEl regidor José Luis López lliura els diplomes de les aules de formació familiar La Llar, un projecte conjunt amb Càrites Interparroquial dotat amb 156.500 euros de finançament municipal

El regidor de Benestar Social, José Luis López, ha fet lliura aquest matí dels diplomes de les aules de formació familiar La Llar, en un acte celebrat en el Saló de Plens de l’Ajuntament de Castelló en el qual també ha participat   la directora de Càrites Interparroquial, Mercedes Sádaba, entitat que lidera el citat projecte.

Un total de 25 alumnes han rebut els diplomes formatius, en les àrees de neteja, economia, reorganització domèstica, nutrició i cuina, d’un programa que ha sigut reforçat per López des de la seua entrada com a regidor amb una inversió de 156.500 euros per al sosteniment de les despeses de personal i la dotació d’espais per a l’execució dels cursos.

Aquestes aules de formació familiar tenen com a objectiu crear espais d’orientació, aprenentatge d’habilitats i actituds, formació, inserció social i laboral a través de l’assimilació i interiorització de conceptes i hàbits per part de la població que atén a raons i circumstàncies diverses i ha patit durant anys l’aïllament i l’exclusió social.

El regidor ha agraït “l’esforç i la implicació” de totes les persones de la zona Nord i grup Sant Lorenzo que han participat al llarg d’enguany en les aules de formació familiar La Llar, i ha subratllat “la importància del treball conjunt entre l’Administració i entitats com Càrites per a “crear sinergies que afavorisquen la inclusió social i milloren les oportunitats laborals dels qui superen aquesta formació”.
 

 

Valencia Noticias , noticias de Valencia, Periódico digital con las noticias de Valencia, Alicante, Castellón, última hora, deportes, ocio, política, economía y blogs.

Las noticias son gratis, pero el periodismo no, ni para hacerlo ni para venderloTe necesitamos a ti también para seguir haciendo periodismo  libre e independiente. Haz un donativo Contacto vlc @ valencianoticias.com

Leave a Reply

Your email address will not be published.