BANCA_QUE_ET_TOCA_980x90

Benimàmet petició per a dur al Ple la declaració de Benimàmet com a entitat local menor

Respecte a la petició per a dur al Ple la declaració de Benimàmet com a entitat local menor, sobre la qual també li han preguntat a Ribó, l’alcalde ha assenyalat que la comissió que ho ha sol·licitat «es va crear inicialment, abans d’arribar el Govern de la Nau, per a separar-se del municipi de València. La justícia els va dir que no, i després ens visitaren per a plantejar ser entitat local menor. En eixe trànsit de temps s’ha produït una cosa molt important: hem augmentat les juntes de districte i una de les noves és precisament la de Benimàmet. Entitat local menor i junta de districte són estructures que s’assemblen molt. Anem a atendre eixa petició, però ens agradaria delimitar clarament què és el que volen i quines són les diferències».

VALENCIA  2018-06-08  L'alcalde de Valncia, Joan Rib—, visita l'espai cultural Bombas Gens-Centre dÕArt.

VALENCIA 2018-06-08
L’alcalde de Valncia, Joan Rib—, visita l’espai cultural Bombas Gens-Centre dÕArt.

L’alcalde ha recordat que Benimàmet és el més gran dels pobles de València i ha afegit que «ens semblen bé tots els graus d’autonomia, però anem a fer-ho amb calma. Anem a explotar les possibilitats que atorga la junta de districte que ja té Benimàmet. L’autonomia dins del municipi per a tindre més grau d’autogovern a nosaltres ens sembla positiva, alhora que hem d’adaptar-nos a la normativa estatal».

Valencia noticias Noticias de Valencia, Castellón y Alicante Periódico, prensa digital valenciano, Noticies en Valencià, noticias nacionales e internacionales.

HAZ UN DONATIVO: El periodismo independiente no se paga solo y la publicidad es solo de unos cuantos. Nadie nos dicta qué podemos publicar y qué no. Tampoco lo que tenemos que opinar o investigar. Es nuestro arma para acabar con la impunidad de los más poderosos.

Te necesitamos a ti también para seguir haciendo periodismo, libre e independiente. Las noticias son gratis, pero el periodismo no, ni para hacerlo ni para venderlo

Leave a Reply

Your email address will not be published.