BiciCas resol el concurs #30diesenBici

bicicas 02
image-368430
Fernando Izquierdo González, Robert Cristian Ciobanu i Diego Ricaurte, guanyadors del concurs #30diesenBici de Bicicas

Prop de 300 usos de Bicicas sumen els guanyadors del concurs que Bicicas va engegar a l’abril amb motiu de la campanya ’30 dies amb bici’. La iniciativa pretenia premiar l’ús de Bicicas a través de la nova app del servei i els guanyadors han sigut Fernando Izquierdo González amb 112 usos, Robert Cristian Ciobanu amb 92 i Diego Ricaurte amb 83 usos. El primer premi consisteix en un abonament anual per al guanyador i un altre per a regalar; el segon tindrà gratis la renovació del seu abonament anual i el tercer podrà regalar un abonament a una nova alta.

La Regidoria de Mobilitat de l’Ajuntament de Castelló es va sumar a través de BiciCas a la campanya ’30 dies amb bici’ que, partint de diversos col·lectius ciclistes, pretenia fomentar durant el mes d’abril l’ús diari de la bicicleta. En aquest cas, *Bicicas va decidir premiar als usuaris que més vegades accediren al préstec de les bicicletes mitjançant la seua nova app, una de les funcionalitats més importants de l’aplicació oficial.

L’pp es va engegar a l’inici de l’any i suposa una millora en els serveis que Bicicas ofereix als seus usuaris ja que permet, entre altres coses, traure bicicletes sense targeta, consultar en temps real l’estat del servei o renovar els abonaments.

 
 

 

Valencia Noticias , noticias de Valencia, Periódico digital con las noticias de Valencia, Alicante, Castellón, última hora, deportes, ocio, política, economía y blogs.

Las noticias son gratis, pero el periodismo no, ni para hacerlo ni para venderloTe necesitamos a ti también para seguir haciendo periodismo  libre e independiente. Haz un donativo Contacto vlc @ valencianoticias.com

Leave a Reply

Your email address will not be published.