Bicorp empata amb l’Alqueria al front de la Lliga Bankia de Raspall Femení

Victoria del CPV Bicorp, candidata a guanyar la Lliga BankiaEl carrer de pilota “El Surdo” de Beniparrell va ser l’escenari el passat diumenge de la segona jornada de la Lliga Bankia de Raspall Femení.

En les tres partides disputades, els aficionats que s’acostaren al recinte de l’Horta Sud varen disfrutar d’un gran espectacle. En primer lloc la parella de casa, l’Ajuntament de Beniparrell, format per Ana i Noelia, obriren la jornada amb el seu enfrontament amb el Carraixet Tavernes Blanques, on Marta i Joana varen fer front a les jugadores locals, actuals subcampiones del torneig, fins aconseguir quedar-se a només un joc de puntuar, deixant el marcador final en 40 a 25.

A continuació va aplegar el torn de les defensores del títol, la parella de Bicorp, que manté a Mar i Victoria com a titulars de la formació dominadora dels últims campionats disputats en la modalitat. El Bicorp jugaba amb el Borbotó B, on Aida per fí era acompanyada per Ana Sanchis, lesionada abans d’iniciar-se el torneig. Tot i aixó, Mar i Victoria no donaven opcions a les seues rivals, i completaven la partida sense deixar sumar cap parcial a les seues rivals. Els tres punts sumats pel Bicorp les situen empatades al primer lloc amb l’Alqueria d’Asnar, que aquesta setmana derrotava 40 per 35 al primer equip del club de Borbotó.

La partida entre l’Alqueria i Borbotó A era la que tancava la jornada en el carrer de Beniparrell, i deixava a tots els presents satisfets, ja que fou una partida molt intensa. Els dos punts sumats per les alacantines Erika i Myriam les permeten seguir al capdavant de la classificació, mentre que el Borbotó A, amb Anabel, Amparo i Mònica, empata en el tercer lloc amb el Beniparrell. Queden Tavernes Blanques i Borbotó B a l’espera d’inaugurar el seu caseller, pero aixó será després de pasqües, ja que les pròximes dues setmanes es descansarà.

Lliga Bankia Raspall Femení, classificació 2ª jornada:
1.-Turisme Rural Bicorp A – 5 pts
2.-CPV Alquería d’Asnar A – 5 pts
3.-Ajuntament de Beniparrell A – 4 pts
4.-CPV Borbotó A – 4 pts
5.-Carraixet Tavernes Blanques A – 0 pts
6.-CPV Borbotó B – 0 pts

Valencia noticias Noticias de Valencia, Castellón y Alicante Periódico, prensa digital valenciano, Noticies en Valencià, noticias nacionales e internacionales.

HAZ UN DONATIVO: El periodismo independiente no se paga solo y la publicidad es solo de unos cuantos. Nadie nos dicta qué podemos publicar y qué no. Tampoco lo que tenemos que opinar o investigar. Es nuestro arma para acabar con la impunidad de los más poderosos.

Te necesitamos a ti también para seguir haciendo periodismo, libre e independiente. Las noticias son gratis, pero el periodismo no, ni para hacerlo ni para venderlo

Leave a Reply

Your email address will not be published.