Borbotó, Bicorp i Tavernes Blanques guanyen en la Lliga Bankia de Raspall Femení

Tavernes Blanques i Beniparrell jugaren la partida més renyida en l'Alqueria d'AsnarLa setena jornada de la Lliga Bankia, que tenia lloc ahir diumenge per la vesprada en el trinquet de l’Alqueria d’Asnar, ens va deixar unes interessants partides.

En el cas de les primeres classificades, el Borbotó A, amb Anabel, Amparo i Monica, varen guanyar 40 a 25 a les jugadores locals de l’Alqueria d’Asnar, Erika i Myriam. Les alacantines estigueren a punt d’aplegar a 30, que els hauria fet sumar un punt davant la seua afició. De tota manera, el resultat permet mantindre el liderat a les primeres, i la quarta posició a la parella de l’Alqueria, que els permetria jugar les semifinals pel títol absolut.

En altre dels enfrontaments eren el Carraixet Tavernes Blanques i l’Ajuntament de Beniparrell els protagonistas de la partida més disputada de la jornada. Joana i Marta, les germanes del Tavernes Blanques, igualaven a 35 amb les també germanes del Beniparrell, Ana i Noelia. Finalment el joc restant, i la victoria, anaven per a les de l’Horta Nord, que es mantenen en la sisena plaça, pero ara empatades amb el Borbotó, mentre que les de l’Horta Sud es mantenen en tercera posición, tot i que ara a tres punts de les segones, Bicorp.

La partida restant enfrontava al Turismo Rural Bicorp, on juguen Mar i Victoria, campiones de la temporada anterior de l’Autonòmic, amb el Borbotó B. Ana Sanchis i Aida, la parella del Borbotó, només podien sumar un joc davant les seues rivals, que mantenen la seua candidatura a emportar-se el trofeu d’enguany. La próxima setmana el torneig es desplaçarà al trinquet de Bicorp per a viure la huitena jornada de la seua lliga regular.

Classificació Lliga Bankia – 7ª jornada:
1.-CPV Borbotó A – 18 pts
2.-Turisme Rural Bicorp A – 16 pts
3.-Ajuntament de Beniparrell A – 13 pts
4.-CPV Alquería d’Asnar A – 8 pts
5.-CPV Borbotó B – 4 pts
6.-Carraixet Tavernes Blanques A – 4 pts
 

 

Valencia Noticias , noticias de Valencia, Periódico digital con las noticias de Valencia, Alicante, Castellón, última hora, deportes, ocio, política, economía y blogs.

Las noticias son gratis, pero el periodismo no, ni para hacerlo ni para venderloTe necesitamos a ti también para seguir haciendo periodismo  libre e independiente. Haz un donativo Contacto vlc @ valencianoticias.com

Leave a Reply

Your email address will not be published.