Braunstein dirigix i interpreta al Palau de la Música el Concert per a violí de Beethoven

El Péndulo | Redacció.- El violinista internacional Guy Braunstein, torna al Palau de la Música demà dimecres (a les 20:00 hores),  per dirigir i interpretar amb l’Orquestra Simfònica d’Espanya el “Concert per a violí i orquestra” de Ludwig van Beethoven. Es tracta d’un programa dedicat al geni Alemany, en què també es podrà escoltar la seua cèlebre Simfonia núm. 7.

image-430158

Acompanyaran a l’Orquestra i solista els músics del Salzburg Concert Festival Solists i la flauta Gili Schwarzman, que interpretarà a més la “Romança per a flauta i orquestra” de Max Bruch. Es tracta del primer programa d’un cicle de concerts dedicats a Beethoven, organitzats per la “Fundación Excelentia”.

Des que va debutar al Palau de la Música el 2010, Braunstein ha visitat l’auditori valencià en cinc ocasions, quatre d’elles amb l’Orquestra de València. Va nàixer a Tel-Aviv i va començar els seus estudis de violí als set anys, primer a Israel i posteriorment a Nova York. L’any 2000 es va convertir en la persona més jove (28 anys) a ser anomenada primer violí de la Filharmònica de Berlín, que va abandonar tres anys més tard per emprendre la seua carrera com a solista. El seu èxit el va conduir ràpidament als escenaris més importants del món, col·laborant amb llegendaris músics com ara Isaac Stern, Andras Schiff, Zubin Mehta, Mauricio Pollini, Daniel Barenboim, Simon Rattle, Lang Lang, Emmanuel Ax, Simon Bitxkov i   Anglelika Kirchschlager.

 

 

Valencia Noticias , noticias de Valencia, Periódico digital con las noticias de Valencia, Alicante, Castellón, última hora, deportes, ocio, política, economía y blogs.

Las noticias son gratis, pero el periodismo no, ni para hacerlo ni para venderloTe necesitamos a ti también para seguir haciendo periodismo  libre e independiente. Haz un donativo Contacto vlc @ valencianoticias.com

Leave a Reply

Your email address will not be published.