Briones destaca el Taller d’Ocupació de Quart de Poblet com a fórmula per a millorar l’ocupabilitat

La directora general d’Ocupació i Formació, Rocío Briones, ha destacat “el Taller d’Ocupació posat en marxa per l’Ajuntament de Quart de Poblet, gràcies a la col·laboració del SERVEF, com a fórmula per a millorar l’ocupabilitat, ja permetrà donar ocupació i formació a 24 alumnes”.
18-12-15_foto_de_grupo_Escuela_Taller
image-284931

Rocío Briones ha visitat el Taller d’Ocupació “Quart Renova 4” amb l’alcaldessa Carmen Martínez. El SERVEF subvenciona amb 329.667 euros la realització d’aquest taller, que té com a objectiu la millora de l’eficiència energètica del Col·legi d’Educació Infantil i Primària (CEIP) La Constitució.

La directora general ha ressaltat “la importància d’augmentar col·laboració entre la Generalitat i les administracions locals, no només a través de programes com el dels tallers d’ocupació, sinó de forma més àmplia en el marc d’uns Pactes Territorials per l’Ocupació”.

Rocío Briones ha subratllat “que la formació dual dels tallers d’ocupació afavoreix la inserció laboral de les persones desocupades al procurar-los una qualificació professional obtinguda mitjançant la formació i l’experiència, a través de la realització d’obres o serveis d’interès general”.

En aquest sentit, “ha destacat que es formarà a 8 alumnes en l’especialitat de paleta, altres 8 en muntatge i manteniment d’instal·lacions solars tèrmiques i altres 8 en operacions de fontaneria i calefacció-climatització domèstica i que, a més, en aquestes dues últimes especialitats els monitors són dones “.

El Taller Quart Renova 4 pretén aconseguir una millor qualificació energètica al CEIP La Constitució. Per això, els alumnes van a realitzar treballs de millora d’aïllament tèrmics i l’optimització del consum d’energia.
 

 

Valencia Noticias , noticias de Valencia, Periódico digital con las noticias de Valencia, Alicante, Castellón, última hora, deportes, ocio, política, economía y blogs.

Las noticias son gratis, pero el periodismo no, ni para hacerlo ni para venderloTe necesitamos a ti también para seguir haciendo periodismo  libre e independiente. Haz un donativo Contacto vlc @ valencianoticias.com

Leave a Reply

Your email address will not be published.