BANCA_QUE_ET_TOCA_980x90

Calatrava guanya el prestigiós Premi Europeu d’Arquitectura

El guardó ha estat atorgat pel Centre Europeu d’Arquitectura, Arts, Disseny i Estudis Urbans, juntament amb l’Ateneu de Chicago i el Museu d’Arquitectura i Disseny. En un comunicat, el Centre Europeu assenyala que el reconeixement està considerat “ el guardó d’arquitectura més prestigiós a Europa” i es concedeix anualment a “aquells arquitectes que han abanderat un nou camí i direcció cap a una arquitectura profundament humana, compromesos a expandir els principis de l’humanisme europeu”.

Entre les creacions de Calatrava hi ha la Ciutat de les Arts i les Ciències de València, l’Auditori de Tenerife, l’estació del TGV de Lió i el Pont de la Constitució de Venècia.

Valencia noticias Noticias de Valencia, Castellón y Alicante Periódico, prensa digital valenciano, Noticies en Valencià, noticias nacionales e internacionales.

HAZ UN DONATIVO: El periodismo independiente no se paga solo y la publicidad es solo de unos cuantos. Nadie nos dicta qué podemos publicar y qué no. Tampoco lo que tenemos que opinar o investigar. Es nuestro arma para acabar con la impunidad de los más poderosos.

Te necesitamos a ti también para seguir haciendo periodismo, libre e independiente. Las noticias son gratis, pero el periodismo no, ni para hacerlo ni para venderlo

Leave a Reply

Your email address will not be published.