Carlos Galiana emitía en su perfil oficial de Facebook el siguiente comunicado en respuesta a ‘Don Juan al Carmen’

37-carlos-galianaTras la polémica surgida entre las Fallas del Carmen y la concejalía de Comercio, Control Administrativo, Espacio Público y Relaciones con los Medios de Comunicación en relación a la autorización de la celebración de la obra ‘Don Juan al Carmen’ en la noche de la víspera de Todos los Santos, el concejal Carlos Galiana emitía en su perfil oficial de Facebook el siguiente comunicado en respuesta al emitido por las Fallas del Carmen:

Com a actor i faller, i també com a Regidor d’un partit com Compromís, la meua il·lusió i suport a una activitat com Don Juan al Carme, que tindrà lloc esta nit, vespra de Tots Sants, i que està organitzat per les falles del Carme, és total i absolut.

De tots és coneguda la meua dedicació i estima al teatre faller. Per això, lamente algunes acusacions poc encertades que algunes persones han llençat a través de les xarxes socials en les últimes hores.

L’Ajuntament de València, i la regidoria de d’Espai Públic, és de tots i totes i, com a regidor sempre treballe pel bé comú i per garantir els drets (i per exigir els deueres) de totes les persones, independentment de quin partit hagen votat.

Per això dimecres vam enviar a les falles del Carme una notificació on es comunicava que la seua petició no garantia la legalitat al demanar, dins de l’activitat teatral, un passacarrer amb tabal i dolçaina entre les dotze de la nit i les dos de la matinada, per incomplir l’ordenança municipal que classifica el Carme com una ZAS (Zona Acústicament Saturada).

Els organitzadors de l’activitat han entés la situació i han accedit a fer el canvi, en un clima de cordialitat i enteniment.

Tot el que ha vingut després és un interés particular d’algunes persones en fer mal.

Este regidor dóna suport i té un compromís enorme amb el teatre faller i amb activitats com la que es farà esta nit, de cultura, de dinamització social i de germanor.

I, demane, per favor, no mesclar coses que poc tenen a vore. La “Marxa Zombie” és un grup de xiquets i xiquetes que ha demanat fer un passeig disfressats de “zombies”. Un passeig que discorrerà per damunt de la vorera i que no tallarà cap carrer. Un passeig que acabarà a les huit de la vesprada.

Sols vull desitjar molta sort i molta merda a l’activitat de Don Juan al Carme i anime i desitge que es facen moltes més activitats com esta.

Visca el teatre. Visca les falles. I visca València!

Horas después y ya en la noche de Halloween, el concejal Galiana mostraba a través de su perfil de Facebook la buena relación con los falleros del Carmen visitándoles y presenciando la obra, que sí se celebró. Lo único que no se autorizó fue el tabal i la dolçaina:

https://www.facebook.com/carlosgaliana/posts/10209250114644179

 

 

Valencia Noticias , noticias de Valencia, Periódico digital con las noticias de Valencia, Alicante, Castellón, última hora, deportes, ocio, política, economía y blogs.

Las noticias son gratis, pero el periodismo no, ni para hacerlo ni para venderloTe necesitamos a ti también para seguir haciendo periodismo  libre e independiente. Haz un donativo Contacto vlc @ valencianoticias.com

Leave a Reply

Your email address will not be published.