Carmen Oliver presenta la seua dimissió per motius personals i Sara Usó passarà a ser la regidora de Festes

carme-oliver-400x250
image-303619
María del Carmen Ribera entrarà com a nova regidora de la corporació i es farà càrrec de les competències de Majors, Salut Pública i Consum

La regidora del Grup Municipal Socialista Carmen Oliver ha presentat avui la seua dimissió per motius personals.

Les competències d’Oliver, que ostentava el càrrec de tinent d’alcaldia de Festes i Majors de l’Ajuntament de Castelló, a més de tinent d’alcaldia del Districte Centre, seran distribuïdes de la següent forma: Sara Usó passarà a ser la responsable de Festes, José Luis López es farà càrrec de Majors (de forma temporal) i Antonio Lorenzo serà el nou tinent d’alcaldia del Districte Centre.

Una vegada es formalitze la seua renúncia en ple, Carmen Oliver serà substituïda per la candidata independent de la llista socialista Maria del Carmen Ribera Soriano (Castelló, 1971), ja que el número 8 de la llista, Juan Ángel Lafuente, ha declinat ocupar el lloc de regidor. Ribera es farà càrrec de les competències de Majors, Salut Pública i Consum.

L’alcaldessa, Amparo Marco, ha lamentat la marxa d’Oliver i ha agraït la gran labor i la dedicació amb què ha treballat per la ciutat de Castelló durant aquests primers set mesos de mandat.

 

 

Valencia Noticias , noticias de Valencia, Periódico digital con las noticias de Valencia, Alicante, Castellón, última hora, deportes, ocio, política, economía y blogs.

Las noticias son gratis, pero el periodismo no, ni para hacerlo ni para venderloTe necesitamos a ti también para seguir haciendo periodismo  libre e independiente. Haz un donativo Contacto vlc @ valencianoticias.com

Leave a Reply

Your email address will not be published.