Carpesa sol.licita a la regidora de Mobilitat sostenible acabar amb el trànsit oportunista a la pedania

Valencia Noticias | Redacción.- L’alcalde pedani de Carpesa, Josep Lluís Duart, s’ha reunit este matí amb el regidor de Mobilitat Sostenible, Giuseppe Grezzi, per a traslladar-li el desig dels habitants de la pedania que s’acabe amb el “trànsit oportunista” que ara passa pel municipi, provinent de Bonrepòs i Mirambell, i que utilitza els seus carrers com un atall a la recerca d’un accés a València alternatiu a l’antiga carretera de Barcelona.

Concejal y alcalde estuvieron analizando las posibilidades de acción.
image-334700

Regidor i alcalde han estat analitzant les possibilitats d’acció, i ja s’ha traslladat als tècnics municipals el problema que genera la situació actual perquè s’implementen mesures per a acabar amb això. A la llum de les primeres impressions, es preveu que esta utilització anòmala dels carrers de Carpesa puga acabar en breu i de manera definitiva, coincidint amb la reurbanització del carrer del Reverend Josep Valero, que començarà després de Falles i que suposarà el tancament de la principal artèria utilitzada com a atall.

D’altra banda, Duart ha traslladat novament a Giuseppe Grezzi la sol·licitud dels veïns de Carpesa de millorar el servici de les línies 16 i 26, i la seua preocupació per les peticions d’alguns alcaldes d’altres municipis de rebre el servici de l’EMT sense contribuir a sufragar-ne el cost. En este sentit, el regidor de Mobilitat li ha traslladat un missatge de tranquil·litat, i ha assegurat que des de l’Ajuntament no s’acceptarà cap petició que supose un perjudici en el servici que actualment s’oferix a veïns i mantenidors. L’edil ha acordat amb Duart la celebració la setmana que ve d’una reunió amb tots els alcaldes de les pedanies del nord per a abordar la situació d’estes línies que els afecten.

 

 

Valencia Noticias , noticias de Valencia, Periódico digital con las noticias de Valencia, Alicante, Castellón, última hora, deportes, ocio, política, economía y blogs.

Las noticias son gratis, pero el periodismo no, ni para hacerlo ni para venderloTe necesitamos a ti también para seguir haciendo periodismo  libre e independiente. Haz un donativo Contacto vlc @ valencianoticias.com

Leave a Reply

Your email address will not be published.