Castelló acollirà dissabte una jornada solidària amb els millors jugadors de pàdel del món

enric-porcar-padel
image-424237
L’Ajuntament mostra satisfacció amb l’arribada de l’elit mundial d’aquest esport, que reunirà més de 1.500 persones

La implicació de l’Ajuntament de Castelló en diferents activitats de promoció de l’esport es reafirmarà aquest cap de setmana amb la celebració de l’esdeveniment ‘El millor pàdel del món a Castelló’, una cita solidària que preveu reunir més de 1.500 persones durant tota la jornada de dissabte i que compta amb el treball de l’empresa Tenis Drive.

El regidor d’Esports de Castelló, Enric Porcar, ha volgut destacar la rellevància de l’acte, que “convertirà la ciutat en l’epicentre del pàdel durant un dia, ja que els millors jugadors del món ens acompanyaran per oferir partits d’exhibició, mostres esportives úniques, xerrades i clínics per adults”. Efectivament, l’activitat més rellevant de la jornada arrencarà a les 11.30 al Club de Tenis de Castelló amb el partit d’exhibició entre els esportistes Pablo Lima, Miguel Lamperti, Juan Martín Díaz i Juan Mieres. Des de l’organització recorden que les entrades són gratuïtes però que cal reservar amb antelació perquè l’aforament de les instal·lacions és limitat.

 

Abans d’aquest esperat partit, els adults interessats poden participar en clínics de pàdel impartits per part de professionals d’aquest esport. L’activitat es durà a terme a les pistes de pàdel del Club de Golf Costa d’Azahar i anirà acompanyada d’una xerrada per a joves i xiquets. A les 13.30, i novament al CTC, se celebrarà el sorteig solidari a benefici d’Aspropace. Segons ha destacat Porcar, “la cita reuneix dos ingredients fonamentals com ho són la promoció de l’esport i la solidaritat, pilars bàsics d’aquest equip de govern”.

 

Com a últim apunt, l’organització ha previst una altra activitat per al públic infantil que reunirà més de 600 xiquets durant tota la vesprada a la plaça Major de Castelló. La proposta està oberta a xiquets d’entre 4 i 16 anys, amb inscripció gratuïta que es déu efectuar a les instal·lacions de Tenis Drive.

 

 

 

 

 

Valencia noticias Noticias de Valencia, Castellón y Alicante Periódico, prensa digital valenciano, Noticies en Valencià, noticias nacionales e internacionales.

HAZ UN DONATIVO: El periodismo independiente no se paga solo y la publicidad es solo de unos cuantos. Nadie nos dicta qué podemos publicar y qué no. Tampoco lo que tenemos que opinar o investigar. Es nuestro arma para acabar con la impunidad de los más poderosos.

Te necesitamos a ti también para seguir haciendo periodismo, libre e independiente. Las noticias son gratis, pero el periodismo no, ni para hacerlo ni para venderlo

Leave a Reply

Your email address will not be published.