Castelló convoca per primera vegada subvencions al comerç per a accions de dinamització

reunion-comerciantes
image-420708
La regidora Patricia Puerta substitueix les ajudes nominatives a Centre Ciutat per una convocatòria oberta a tot el sector

L’Ajuntament de Castelló ha obert una línia de subvencions al sector comercial de la ciutat per a fomentar les accions de dinamització del comerç tradicional. La regidora d’Impuls de l’Activitat Econòmica, Patricia Puerta, ha anunciat la substitució de la subvenció nominativa única a Centre Ciutat Castelló per una convocatòria d’ajudes en la qual podran beneficiar-se “les associacions i entitats constituïdes majoritàriament per empresaris del sector comercial minorista i hostaler que desenvolupen les seues activitats dins de l’àmbit territorial del municipi, sense exclusions”.

L’alcaldessa de Castelló, Amparo Marco, ha defensat que “aquesta línia de subvencions s’emmarca dins de l’objectiu del Govern municipal d’incentivar aquelles accions que ajuden a dinamitzar el comerç tradicional i potenciar el comerç de barri perquè és un sector generador de riquesa per a la nostra ciutat, que crea ocupació, que dinamitza els nostres barris i que assumeix reptes diàriament”.

Per la seua banda, la regidora Patricia Puerta ha explicat que aquesta nova línia d’ajudes ascendeix a 17.100 euros i es convoca per primera vegada “amb l’objectiu de recolzar al xicotet comerç de la nostra ciutat i incentivar les accions de dinamització comercial que sorgisquen del propi sector”.

Segons ha explicat l’edil, “cada associació o entitat presentarà de forma individual o conjunyeix un projecte que inclourà accions i activitats destinades a promoure i dinamitzar el comerç de Castelló”. Les bases de la convocatòria concreta que el projecte haurà d’atendre, almenys, a les següents característiques: donar a conèixer el comerç de la ciutat i atracció de despesa cap al comerç; contenir accions de dinamització amb intervencions puntuals en diferents zones comercials; exposar un programa d’actuació que garantisca la seua execució i una relació detallada i pressupostada de les activitats així com la coordinació amb la Regidoria d’Impuls de l’Activitat Econòmica.

Entre les despeses subvencionables, segons ha afegit l’edil Patricia Puerta, estaran la comunicació i publicitat; realització de tallers, jornades formatives i informatives; esdeveniments comercials i altres serveis o subministraments directes per al desenvolupament de les activitats. Finalment, Puerta ha insistit en la necessitat que “des del Govern municipal es recolze les iniciatives que impulse el comerç tradicional per a reforçar a Castelló com a destinació de compres”.

 

 
 

 

Valencia Noticias , noticias de Valencia, Periódico digital con las noticias de Valencia, Alicante, Castellón, última hora, deportes, ocio, política, economía y blogs.

Las noticias son gratis, pero el periodismo no, ni para hacerlo ni para venderloTe necesitamos a ti también para seguir haciendo periodismo  libre e independiente. Haz un donativo Contacto vlc @ valencianoticias.com

Leave a Reply

Your email address will not be published.