Castelló fixa una resposta màxima de 24 hores per atendre avisos per rates i paneroles

07-12-2016-fotos-desratitzacio-2
image-438652
La regidora de Salut Pública, Mary Carmen Ribera, destaca que tota la xarxa de clavegueram apareix com a zona d’actuació preferencial
L’Ajuntament de Castelló ha adjudicat el contracte de desratització i control de poblacions de paneroles per als propers dos anys. La regidora de Salut Pública, Mary Carmen Ribera, ha subratllat que aquest contracte fixa una resposta màxima de 24 hores per atendre avisos per l’aparició de rates o paneroles i a atendre emergències les 24 hores del dia. A més, també s’estableixen zones d’actuació preferencial com la xarxa de clavegueram de tota la ciutat (inclòs el Grau i grups perifèrics), conduccions obertes d’aigües residuals i les arquetes dels registres de la xarxa d’enllumenat i semàfors.
També s’actuarà contra els tèrmits particularment, amb dos tractaments a l’any en col·legis públics o locals municipals. Les actuacions de desratització, desinsectació, desinfecció i lluita contra la paneroles en col·legis públics (tres vegades a l’any) i dependències municipals (una vegada a l’any) es realitzaran durant el període vacacional.
L’edil Ribera ha destacat que aquest servei “garantirà una ciutat neta i sense plagues mitjançant un servei de qualitat i segur per a la població i el medi ambient”. A més de tenir un temps màxim de 24 hores per respondre als avisos, les urgències s’atendran a tot moment i els treballs es realitzaran de dilluns a divendres de 6.00 a 13.00 hores.
Seguretat en els tractaments
Els tractaments que s’utilitzaran com insecticides, rodenticides i desinfectants, en cap moment seran perillosos per als ciutadans, els animals o el medi ambient. En el cas de la desratització, els productes que s’utilitzen es fixaran en les parets dels elements de la xarxa de clavegueram, a fi que no siguen arrossegats pel corrent i entren en contacte amb l’aigua. A més, l’empresa retirarà les restes del producte raticida quan acabe el tractament.
Per poder controlar els punts més problemàtics de concurrències anormals d’excés de poblacions, l’empresa presentarà mensualment una memòria amb l’evolució del servei i els treballs realitzats. Aquesta memòria també es presentarà anualment.
 

 

Valencia Noticias , noticias de Valencia, Periódico digital con las noticias de Valencia, Alicante, Castellón, última hora, deportes, ocio, política, economía y blogs.

Las noticias son gratis, pero el periodismo no, ni para hacerlo ni para venderloTe necesitamos a ti también para seguir haciendo periodismo  libre e independiente. Haz un donativo Contacto vlc @ valencianoticias.com

Leave a Reply

Your email address will not be published.