Castelló potencia el sector citrícola local amb la Jornada Tècnica de la Taronja

fira de la taronja_bioLa plaça Fadrell acull activitats per a públic familiar, degustacions de productes, xarrades i venda directa de cítrics

La Regidoria de Sostenibilitat Ambiental de l’Ajuntament de Castelló, dirigida per Sara Usó, celebrarà aquest diumenge dia 25 de març, en la plaça Fadrell, a partir de les 11 hores una jornada tècnica de la taronja per a potenciar el sector *citrícola local amb un programa que inclou degustacions, xarrades, activitats per a públic familiar a més de la venda directa de cítrics com tots els diumenges de la campanya des que va arrancar a l’octubre.

La jornada se centrarà a oferir als visitants una mostra d’exhibició de maquinària agrícola, expositors, degustació de suc i coca de taronja i una programació de xarrades i activitats per a públic familiar i col·lectius d’interès. L’objectiu se centra a donar a conèixer i acostar al públic familiar el sector citrícola, mitjançant els diferents tipus de maquinària i plantes citrícoles, així com les seues varietals, potenciant la comercialització i beneficis saludables de la taronja mitjançant la venda directa.

Una mostra dels productes citrícoles que englobarà les següents àrees: cultiu, producció, jardineria, maquinària, fitosanitaris i venda. L’espai comptarà amb diferents àrees: una zona d’expositors professionals del sector, una zona de xarrades i taula de debat i una zona d’activitats i tallers infantils. La fira serà complementada amb una zona d’exhibició de maquinària agrícola. En aquest espai, la Fira de la Taronja tindrà un paper fonamental per a la venda directa del producte. També s’habilitarà un espai d’activitats i tallers infantils en el qual els més xicotets aprendran a plantar el seu propi hort urbà.

En la jornada estaran presents diferents empreses i associacions col·laboradores referents del sector tals com: Fepac-Asaja, Tallers Agrochimo, Doctor Naranja, Cooperativa Agrícola San Isidro, ICCSA, Cooperativa d’Almassora, Col·legi d’Enginyers Agrícoles de València i Castelló i La Unió de Llauradors i Ramaders.

Es tracta d’esdeveniment obert a tota la ciutadania i amb accés totalment gratuït en el qual també gaudiran de tallers i activitats infantils.
 

 

Valencia Noticias , noticias de Valencia, Periódico digital con las noticias de Valencia, Alicante, Castellón, última hora, deportes, ocio, política, economía y blogs.

Las noticias son gratis, pero el periodismo no, ni para hacerlo ni para venderloTe necesitamos a ti también para seguir haciendo periodismo  libre e independiente. Haz un donativo Contacto vlc @ valencianoticias.com

Leave a Reply

Your email address will not be published.