Castelló potencia la pesca amb campionats que tindran un impacte econòmic de 400.000 euros

rdp-pesca-2
image-424361
La ciutat serà l’escenari del campionat d’Espanya sub-16 i sub-21 aquest cap de setmana, i del mundial sub-16 i sub-21 del 9 al 13 d’octubre

 

El regidor d’Esports de l’Ajuntament de Castelló, Enric Porcar, juntament amb el diputat delegat de l’àrea d’Esports a la Diputació, Luís Martínez, i el president de la Cultural Deportiva, Juan Antonio Barreda, han presentat aquest dijous els campionats d’Espanya i del Món de pesca sub-16 i sub-21 que se celebraran a Castelló. La primera cita, l’espanyola, tindrà lloc aquest cap de setmana, concretament els dies 1 i 2 d’octubre. La segona cita serà del 9 al 13 d’octubre i comptarà amb la participació d’esportistes de França, Portugal, Itàlia, Coràcia, Holanda, Regne Unit i Espanya.

 

Amb tot, la cita suposarà un impacte econòmic de 400.000 euros que revertiran en la ciutat i zones properes, en paraules de Juan Antonio Barreda que, a més, ha xifrat el número de pernoctacions durant els sis dies en vora les 2.500. Barreda ha reivindicat la rellevància d’aquest esport que, tal i com ha assenyalat, mourà enguany un milió d’euros en tot el País Valencià.

 

Aquest impacte econòmic, a més de l’aposta del consistori castellonenc per l’esport, ha motivat les paraules de suport del regidor d’Esports. Porcar ha manifestat que és motiu de molta satisfacció el fet d’acollir un esdeveniment esportiu d’aquestes característiques. “Estem molt contents de que una cita així es puga celebrar a la nostra ciutat”, ha assenyalat. També satisfet s’ha mostrat el diputat de l’àrea, que ha afirmat que sempre cal donar suport a aquest tipus d’iniciatives.

 

El campionat compta també amb la col·laboració de la Fundació Trinidad Alfonso.

Valencia noticias Noticias de Valencia, Castellón y Alicante Periódico, prensa digital valenciano, Noticies en Valencià, noticias nacionales e internacionales.

HAZ UN DONATIVO: El periodismo independiente no se paga solo y la publicidad es solo de unos cuantos. Nadie nos dicta qué podemos publicar y qué no. Tampoco lo que tenemos que opinar o investigar. Es nuestro arma para acabar con la impunidad de los más poderosos.

Te necesitamos a ti también para seguir haciendo periodismo, libre e independiente. Las noticias son gratis, pero el periodismo no, ni para hacerlo ni para venderlo

Leave a Reply

Your email address will not be published.