Castelló preveu que policies romanesos patrullen al costat d’agents locals per a acostar el model de proximitat

IMG_5421
image-341661
El regidor Antonio Lorenzo viatja a Romania per a signar el conveni de col·laboració policial amb Targoviste

El regidor de Seguretat Pública, Antonio Lorenzo, ha signat el conveni de col·laboració policial entre l’Ajuntament de Castelló i el de Targoviste, ciutat romanesa fins a la qual s’ha desplaçat una delegació castellonenca encapçalada pel propi Lorenzo, el coordinador general de l’Àrea de Seguretat Pública i Emergències de l’Ajuntament de Castelló, José Luis Carque, i el director de la Càtedra EuroCop de Prevenció del Delicte de la Universitat Jaume I, Jorge Mateu. L’acord permet intercanviar experiències policials i serveix per a exportar el model de proximitat que es desenvolupa en la ciutat de Castelló.

Lorenzo ha explicat que “la presència aquests dies en Targoviste d’una delegació de l’Ajuntament de Castelló i la Universitat Jaume I s’emmarca dins del conveni de col·laboració subscrit amb les autoritats d’aquesta ciutat romanesa per a traslladar un model de policia de proximitat eficaç i que contribuïsca a millorar les polítiques públiques de seguretat i convivència”.

Entre les accions que es plantegen impulsar dins d’aquest marc de col·laboració per a acostar el model de policia de proximitat i comunitària que s’aplica en la nostra ciutat, està previst que agents de Targoviste uniformats viatgen fins a Castelló per a patrullar al costat de policies locals i permetre també una atenció més propera a la població romanesa que resideix a Castelló. “Aquesta experiència permetrà que coneguen in situ el model policial en el qual estem treballant en la nostra ciutat”, ha apuntat Lorenzo.

El responsable de Seguretat Pública de l’Ajuntament de Castelló ha signat avui el conveni de col·laboració amb l’alcalde de Targoviste, Daniel Chisthian Stan, en un acte en el qual també ha estat present el rector de la Universitat de Valahia, Clarín Orós.
 

 

Valencia Noticias , noticias de Valencia, Periódico digital con las noticias de Valencia, Alicante, Castellón, última hora, deportes, ocio, política, economía y blogs.

Las noticias son gratis, pero el periodismo no, ni para hacerlo ni para venderloTe necesitamos a ti también para seguir haciendo periodismo  libre e independiente. Haz un donativo Contacto vlc @ valencianoticias.com

Leave a Reply

Your email address will not be published.