Castelló recuperarà el baldeig de carrers i intensificarà la neteja en zones per als vianants, d’oci i a l’extraradi

12-08-2016 Rafa Simó neteja
image-413344
El regidor Rafa Simó destaca la injecció d’1,5 milions per a “recuperar la qualitat en la neteja viària i en la recollida de residus”

La millora del servei de neteja anunciada pel regidor d’Ordenació del Territori, Rafa Simó, se centrarà en la recuperació del baldeig manual de carrers en tots els districtes, la neteja intensiva en zones d’oci i àrees per als vianants i la neteja en grups i urbanitzacions de l’extraradi. La Junta de Govern Local ha donat llum verda a la proposta de Simó de recuperar les prestacions suprimides en 2012 quan es va retallar 1,3 milions d’inversió amb l’objectiu de “mantenir l’espai urbà en condicions òptimes i de qualitat tant en la neteja viària com en el servei de recollida de residus”, ha destacat l’edil.

El desglossament de l’ampliació dels serveis per a restablir les prestacions suprimides ara fa quatre anys inclou “el fregat de voreres i zones per als vianants; neteja intensiva de paviments; neteja en zones d’oci nocturn; escombratge de repàs; neteja en grups i urbanitzacions de l’extraradi i baldeig manual de voreres i calçades”, segons l’informe aprovat per la Junta de Govern Local.

Quant a la recollida de residus sòlids urbans i la recollida selectiva, la millora aprovada inclou els següents serveis: pre-arreplegada ubicacions selectiva; recollida i transporte paper-cartó comercial i organismes oficials, recollida i transporte paper-cartó en contenidors, envasos lleugers en contenidor i vidre en contenidor.

La millora del servei de neteja “respon al compromís del Govern municipal per millorar la qualitat de vida dels nostres ciutadans i ciutadanes i atén a una de les reivindicacions veïnals que en més ocasions ens fan arribar”, ha destacat Rafa Simó.

D’aquesta manera, el Govern municipal injectarà 1,5 milions d’euros en el servei de neteja viària i en la recollida de residus sòlids urbans, una xifra alguna cosa superior a la retallada que va aprovar l’anterior equip de govern. L’edil es mostra convençut que “l’augment de la dotació econòmica permetrà millorar la imatge de la ciutat i fer extensiva la millora de serveis a tots els districtes”.

Simó també ha posat l’accent que “amb l’adopció d’aquest tipus d’acords, el Govern municipal confirma el gir a les polítiques municipals per a atendre les necessitats reals dels i les castellonenques”. Una vegada aprovat l’acord per la Junta de Govern Local, les noves prestacions entraran en servei a partir de setembre.
 

 

Valencia Noticias , noticias de Valencia, Periódico digital con las noticias de Valencia, Alicante, Castellón, última hora, deportes, ocio, política, economía y blogs.

Las noticias son gratis, pero el periodismo no, ni para hacerlo ni para venderloTe necesitamos a ti también para seguir haciendo periodismo  libre e independiente. Haz un donativo Contacto vlc @ valencianoticias.com

Leave a Reply

Your email address will not be published.