Festes convocarà una votació popular per a triar el cartell de la Magdalena 2017

Des del’1 de setembre fins al 13 d’octubre es podran presentar els treballs que anunciaran les properes festes de la ciutat

El Patronat Municipal de Festes ha convocat el concurs de cartells anunciadors de la Fira i Festes de la Magdalena 2017, en el qual podran participar-hi tots els artistes i les artistes que ho desitgen, tant de manera individual o com en equip. La regidora de Festes, Sara Usó, ha destacat la convocatòria d’aquest concurs que està dotat amb un únic premi de 2.000 euros i ha anunciat que, primera vegada, el guanyador o guanyadora se seleccionarà mitjançant una votació popular que se celebrarà del 17 al 27 d’octubre entre les obres seleccionades prèviament per un jurat d’experts.

Les persones interessades en participar en aquest concurs podran realitzar el seu treball amb plena llibertat de tema, tot i que haurà d’estar relacionat amb les festes de la Magdalena per tal de divulgar “la nostra ciutat i la nostra festa” ha expllicat l’edil.

Els treballs, que han de ser originals i inèdits, es presentaran en format vertical (56x80cm) i hauran de portar un lema a peu del cartell. Com a requisit, les obres també hauran d’incloure l’escut de la ciutat.

La presentació dels treballs originals s’efectuarà a la seu del Patronat de Festes (carrer del riu Sella, 1) entre els dies 1 de setembre i 13 d’octubre. A partir d’aquest moment, un jurat d’experts designat pel Patronat descartarà els treballs que no complisquen els requisits establerts o que no tinguen la qualitat suficient per a formar part de la votació popular, i el 17 d’octubre començarà la votació popular a través de l’apartat de festes de la web de l’Ajuntament de Castelló (www.castello.es) i de la plataforma de participació municipal.
 

 

Valencia Noticias , noticias de Valencia, Periódico digital con las noticias de Valencia, Alicante, Castellón, última hora, deportes, ocio, política, economía y blogs.

Las noticias son gratis, pero el periodismo no, ni para hacerlo ni para venderloTe necesitamos a ti también para seguir haciendo periodismo  libre e independiente. Haz un donativo Contacto vlc @ valencianoticias.com

Leave a Reply

Your email address will not be published.