Castelló regula per primera vegada els espais públics per a realitzar activitats comercials i recreatives en Nadal

Mobilitat obri un termini de deu dies hàbils per a presentar ofertes i estableix un sorteig en cas que coincidisca més d’una petició

L’Ajuntament de Castelló regularà per primera vegada l’oferta d’espais públics per a la realització d’activitats comercials i recreatives durant les festes de Nadal. El regidor de Mobilitat, Rafa Simó, ha explicat que “amb aquesta mesura afavorim la transparència, facilitem la competència i la igualtat d’oportunitats a l’hora d’optar a aquests espais a més de complir amb el que ens marca la llei”.

L’anunci, que s’ha publicat avui en el Butlletí Oficial de la Província, arreplega tant els emplaçaments per als quals ja s’han presentat sol·licituds com a noves ubicacions que s’ofereixen des de l’Ajuntament i dóna un termini de deu dies per a presentar propostes. En el primer cas, es poden presentar propostes a les sol·licituds ja presentades i en cas que es reba més d’una petició per emplaçament i activitat es resoldrà mitjançant sorteig mentre que si no hi ha noves peticions s’assignaran directament. En els nous emplaçaments, també es resoldrà per sorteig en cas que hi haja més d’una sol·licitud per ubicació i activitat.

Així, els emplaçaments ja sol·licitats són els següents: venda de torrons i dolços nadalencs en la plaça Santa Clara i l’avinguda Rei en Jaume; instal·lació de llocs per a la venda col·lectiva de productes d’artesania en avinguda Rei en Jaume amb Hort dels Corders; xurreries i llocs de vendes d’altres masses fregides en plaça María Agustina, plaça Fadrell i passeig Ribalta; atraccions infantils en plaça Hort dels Corders, plaça Maria Agustina, plaça Major i plaça Espanya i, finalment, venda de productes nadalencs en plaça Espanya.

 

A més, la Regidoria de Mobilitat també ha fet pública una relació d’ubicacions i activitats respecte de les quals no consta cap tipus de sol·licitud i que són susceptibles d’utilització per part de particulars. Així, s’estableix un lloc de venda de torrons i dolços nadalencs en la plaça Fadrell; la instal·lació de llocs per a la venda col·lectiva de productes d’artesania en la plaça de les Aules amb un màxim de 15 llocs; xurreries i llocs de venda d’altres masses fregides en avinguda Rei don Jaime (front edifici Correus); en la plaça Vilanova d’Alcolea; en la plaça Espanya; en la plaça Primer Molí; en la plaça Doctor Marañón i en la plaça Verge del Carme, amb un màxim d’un lloc per emplaçament. També s’ofereix la instal·lació d’atraccions infantils en la plaça Fadrell i en la plaça Verge del Carme.

 

Totes les persones o empreses interessades a optar a aquests emplaçaments, tant els ja sol·licitats com la resta, hauran de presentar la totalitat de la documentació requerida per a cada tipus d’ocupació així com el justificant d’abonament de les corresponents. La tramitació per a la concessió de les autoritzacions s’ha de fer a la Secció de Mobilitat Urbana.

 

A més, aquest anunci contempla que en el cas que se celebren sorteigs s’oferirà als i les sol·licitants que no hagen resultat adjudicataris la possibilitat d’optar a ubicacions vacants per a la mateixa activitat sol·licitada.
 

 

Valencia Noticias , noticias de Valencia, Periódico digital con las noticias de Valencia, Alicante, Castellón, última hora, deportes, ocio, política, economía y blogs.

Las noticias son gratis, pero el periodismo no, ni para hacerlo ni para venderloTe necesitamos a ti también para seguir haciendo periodismo  libre e independiente. Haz un donativo Contacto vlc @ valencianoticias.com

Leave a Reply

Your email address will not be published.