Castelló reivindica una major sostenibilitat en els desplaçaments urbans durant la Setmana de la Mobilitat

Castelló reivindica una major sostenibilitat en els desplaçaments urbans durant la Setmana de la Mobilitat1

 

El regidor Rafa Simó destaca com a novetats les jornades de mobilitat respectuosa, la fira de la mobilitat elèctrica o una jornada de microconcerts per a promoure el transport públic

 

Castelló reivindica l’ús de mitjans de transport menys contaminants i més assequibles i saludables en els desplaçaments urbans. El regidor Rafa Simó ha presentat la programació de la Setmana Europea de la Mobilitat, que se celebrarà del 17 al 23 de setembre sota el lema ‘Mix and move! Combina i mou-te per la ciutat’, “per a avançar cap a una mobilitat més respectuosa amb l’objectiu de fer de Castelló una ciutat més sostenible i amigable amb les persones”.

Simó ha destacat com a principals novetats la celebració de les primeres jornades de mobilitat respectuosa, la convocatòria d’una fira de la mobilitat elèctrica i una jornada de microconcerts en línies de transport públic. També ha subratllat la potenciació del PARK(ing) Day del carrer Navarra, que en la seua segona edició repeteix presència en la programació de la Setmana Europea de la Mobilitat però amb més activitats de dinamització comercial i d’oci per a públic infantil.

La programació de la Setmana Europea de la Mobilitat summa més de 30 actes en diferents escenaris. De dilluns a dijous al matí es realitzarà un ‘pedibus’ per a reivindicar els camins escolars assegurances i tallers infantils lúdicodidàctics sobre mobilitat sostenible en diferents col·legis: Carles Salvador i Sensal el dilluns; Illes Columbretes el dimarts; Jaume I el dimecres i Manel Garcia i Grau el dijous. El divendres hi haurà, per segon any, una macro bicicletada escolar amb activitats en la plaça Major.

 

Diferents activitats relacionades amb la cultura ”Harley” tindran lloc durant aquest cap de setmana en la pineda

 

 

Castelló acull aquest cap de setmana. en el Pinar del Grau, la 35ª edició de la Concentració Big Twin d’Espanya. Un esdeveniment on els fanàtics de les Harley Davidson podran gaudir de jocs, concerts i altres activitats relacionades amb la cultura motera.

La concentració de Harleys a Castelló és una de les més importants a nivell nacional, convertint-se en una de les millors ocasions per a promocionar la ciutat. Sense anar més lluny, l’última edició va aconseguir els 6.000 assistents, unes xifres que, des del Patronat de Turisme, encapçalat per la presidenta Patricia Puerta, estan segurs que es repetiran.

A més, Puerta també ha volgut destacar la funció de l’associació HDC-Castelló a l’hora de donar a conèixer la ciutat més enllà de les fronteres de la província, com uns grans ambaixadors de la cultura castellonenca i causants que es mantinga al Grau una de les ”concentracions més antigues”.

Per la seua banda, el president de HDC-Castelló, Vicente Núñez, ha destacat estar ”molt agraït per l’ajuda que ofereix l’Ajuntament de Castelló per a organitzar aquest envento”. De la mateixa manera, ha convidat a tota la societat castellonenca a acudir aquest cap de setmana a el Pinar i conèixer el club i a la seua gent.
 

 

Valencia Noticias , noticias de Valencia, Periódico digital con las noticias de Valencia, Alicante, Castellón, última hora, deportes, ocio, política, economía y blogs.

Las noticias son gratis, pero el periodismo no, ni para hacerlo ni para venderloTe necesitamos a ti también para seguir haciendo periodismo  libre e independiente. Haz un donativo Contacto vlc @ valencianoticias.com

Leave a Reply

Your email address will not be published.