Castelló reobri al tràfic el carrer Sant Lluís després d’invertir 65.000 euros

Carrer Sant Lluís 1
image-411636
Aquest eix viari registra una mitjana de pas de 5.000 vehicles al dia

L’Ajuntament de Castelló ha reobert al tràfic el carrer Sant Luis després d’invertir 65.000 euros en la repavimentació. Aquest important eix viari, que connecta la plaça Clavé amb la plaça Maria Agustina, registra una mitjana de 5.000 vehicles diaris. El regidor d’Ordenació del Territori i Mobilitat, Rafa Simó, ha explicat que aquesta actuació “ha permès atendre una reivindicació veïnal donats els desperfectes que patia l’empedrat instal·lat”.

Simó també ha assenyalat que l’actuació permetrà reduir el soroll que provocava el pas de vehicles “ja que s’ha optat per utilitzar un quitrà que simula les llambordes però redueix les molèsties per la contaminació acústica i a més augmenta la durabilitat de la via”.

La intensitat de tràfic que suporta diàriament aquest cèntric carrer havia provocat la presència de sots i altres desperfectes, sobretot en els punts de frenat pròxims a la plaça María Agustina. Les obres s’emmarquen dins del contracte municipal de conservació, reparació i millora d’infraestructures viàries i de clavegueram. Una vegada reoberta al tràfic, l’autobús urbà de les línies 3 i 11 també recuperen el seu recorregut habitual.

 

 
 

 

Valencia Noticias , noticias de Valencia, Periódico digital con las noticias de Valencia, Alicante, Castellón, última hora, deportes, ocio, política, economía y blogs.

Las noticias son gratis, pero el periodismo no, ni para hacerlo ni para venderloTe necesitamos a ti también para seguir haciendo periodismo  libre e independiente. Haz un donativo Contacto vlc @ valencianoticias.com

Leave a Reply

Your email address will not be published.