Castelló se solidaritza amb el poble sahrauí després de la situació d’emergència per les pluges

151109 reunión delegado saharaui
image-258053
El regidor de Benestar Social, José Luis López, rep al delegat sahrauí per a la Comunitat Valenciana, Saad El Mami

El regidor de Benestar Social, José Luis López, ha rebut al delegat sahrauí per a la Comunitat Valenciana, Saad El Mami, després de la situació d’emergència generada per les pluges torrencials en els campaments de refugiats sahrauís situats en el sud d’Algèria. “Des del Govern municipal de Castelló traslladem tot el nostre suport i solidaritat al poble sahrauí davant una nova situació d’emergència com la qual estan vivint”, ha declarat el regidor.

López ha reiterat el respatler al poble sahrauí i ha explicat que “s’estudiarà la manera d’ajudar als refugiats dins de les possibilitats municipals” i contribuir a pal·liar la situació que estan patint els refugiats sahrauís en els campaments del sud d’Algèria. A més, el regidor de Benestar Social ha traslladat la seua solidaritat amb els damnificats.

Aquesta visita s’emmarca dins de la ronda de contactes que estan mantenint amb representants de les administracions públiques per a traslladar-los la situació que estan vivint els refugiats sahrauís. La delegació sahrauí per a la Comunitat Valenciana i l’associació Compromís Sahara fan una crida a les institucions locals, autonòmiques i estatals, ONG, associacions, empreses, col·lectius i a totes les persones solidàries per a ajudar al poble sahrauí en aquests moments.

“Tota ajuda és benvinguda”, ha afirmat el delegat sahrauí Saad El Mami que s’ha entrevistat amb el regidor de Benestar Social, José Luis López. La Mitja Lluna Roja Sahrauí ha fet una primera valoració dels danys en la qual s’han detectat com a necessitats més urgents proveir d’aigua i aliments a tots els habitants dels campaments, proveir de tendes de campanya i estris domèstics i treballar per a rehabilitar els edificis de serveis socials de manera immediata.

Valencia Noticias , noticias de Valencia, Periódico digital con las noticias de Valencia, Alicante, Castellón, última hora, deportes, ocio, política, economía y blogs.

Te necesitamos a ti también para seguir haciendo periodismo  libre e independiente. Haz un donativo

Las noticias son gratis, pero el periodismo no, ni para hacerlo ni para venderlo

Leave a Reply

Your email address will not be published.