SERVEF i FVMP acorden coordinar la xarxa d’agents de desenvolupament local i impulsar els Pactes Territorials per l’Ocupació

151110_Reunion_FVMP
image-258049

La directora general d’Ocupació i Formació del SERVEF, Rocío Briones i el president de la Federació Valenciana de Municipis i Províncies (FVMP), Rubén Alfaro han acordat treballar de forma conjunta per a impulsar les Polítiques Actives d’Ocupació a través dels municipis, i els Pactes Territorials per l’Ocupació.

Rocío Briones ha explicat que una de les principals eines per a aconseguir aquests objectius són els Agents d’Ocupació i Desenvolupament Local (AEDLs). Per açò, “el SERVEF va a integrar en el servei públic d’ocupació la xarxa de AEDLs, en la qual ja està treballant la Federacion de Municipis, per a d’aquesta forma convertir-los en els agents locals de les Polítiques Actives d’Ocupació engegades pel Consell”.

En aquest sentit, ha recordat que el SERVEF acaba de publicar una ordre d’ajudes d’1,6 milions per a garantir la continuïtat de 254 agents contractats pels ajuntaments, i que en 2016 es publicarà una nova ordre per a ampliar aquesta xarxa d’agents d’Ocupació i Desenvolupament Local.

La directora general d’Ocupació i Formació ha destacat que “els Pactes Territorials per a l’Ocupació van a ser la mesura fonamental del SERVEF perquè puguen propiciar-se Polítiques Actives d’Ocupació des de les administracions més properes a la ciutadania, és a dir, dissenyar polítiques d’a baix cap amunt, i que tots els ajuntaments puguen participar en la gestió de l’ocupació. Així, tant el SERVEF com la FVMP treballaran de forma coordinada perquè aquests pactes cobrisquen tot el mapa i vertebren tot el territori”.

El SERVEF i la FVMP han acordat també informar als municipis de les accions previstes en les Polítiques Actives d’Ocupació que s’engegaran a partir de 2016.
 

 

Valencia Noticias , noticias de Valencia, Periódico digital con las noticias de Valencia, Alicante, Castellón, última hora, deportes, ocio, política, economía y blogs.

Las noticias son gratis, pero el periodismo no, ni para hacerlo ni para venderloTe necesitamos a ti también para seguir haciendo periodismo  libre e independiente. Haz un donativo Contacto vlc @ valencianoticias.com

Leave a Reply

Your email address will not be published.