banner_990x90_EFE (1)

Castelló se suma al moviment 30 Dies amb bici que promou l’ús diari de la bici a l’abril

semana movilidad 1
image-348168
Les regidories de Mobilitat i Sostenibilitat Ambiental mostren el seu suport a iniciatives que ajuden a impulsar la bicicleta en la ciutat

L’Ajuntament de Castelló se suma al moviment ciutadà 30 Dies amb bici que promou l’ús diari i quotidià de la bicicleta durant tot el mes d’abril. Les regidories de Mobilitat i Sostenibilitat Ambiental, dirigides per Rafa Simó i Sara Usó, mostren tot el seu suport a aquesta iniciativa que solament té una norma: pedalejar a qualsevol part cada dia durant els 30 dies del mes d’abril, bé siga una volta a la poma, fins al treball, de passeig al capvespre, amb la família o amb els amics….

A nivell local, l’empresa Bici Mensajería Cs s’ha compromès amb la campanya 30 Dies amb bici i ha programat per a demà divendres, 1 d’abril, una ruta amb bici pels carrils bici de la ciutat que partirà a les 13.30 del carrer Illa Baleato i en la qual participarà la regidora de Sostenibilitat Ambiental, Sara Usó.

“Pedalejarem pels carrils bicis i carrers de Castelló, sense ànim competitiu, en una eixida en la qual recomanem l’ús de casc i el deure complir les normes de seguretat vial”, expliquen els organitzadors de l’esdeveniment. A més d’institucions, com l’Ajuntament de Castelló, també conviden a sumar-se a organitzacions, associacions i qualsevol persona que vulga acudir a passar una estona agradable amb bicicleta.

La Regidoria de Mobilitat de l’Ajuntament de Castelló recolza iniciatives que suposen un impuls a l’ús de la bicicleta en la ciutat. En aquest sentit, cal destacar que des de Mobilitat s’està treballant en el desenvolupament del Pla Director de la Bicicleta, en el Pla de Mobilitat Urbana Sostenible, s’impulsarà la redacció d’una ordenança sobre drets i deures de ciclistes i vianants i ja s’han executat millores en carrils bici de la ciutat com la connexió entre la ciutat i el Districte Marítim que permet circular per carril bici fins a les platges de Castelló.

 
 

 

Valencia Noticias , noticias de Valencia, Periódico digital con las noticias de Valencia, Alicante, Castellón, última hora, deportes, ocio, política, economía y blogs.

Las noticias son gratis, pero el periodismo no, ni para hacerlo ni para venderloTe necesitamos a ti también para seguir haciendo periodismo  libre e independiente. Haz un donativo Contacto vlc @ valencianoticias.com

Leave a Reply

Your email address will not be published.