Cebrián valora l’homenatge del Tribunal de les Aigües com a estímul per a continuar treballant per l’agricultura valenciana

18.11.22_Tribuan_Aguas_4.jpg_ok

La consellera d’Agricultura, Medi Ambient, Canvi Climàtic i Desenvolupament Rural, Elena Cebrián, ha sigut homenatjada pel Tribunal de les Aigües de València amb la imposició de la Brusa, que porta el seu nom brodat en or en la butxaca interior. Cebrián ha participat de la tradicional audiència que celebra, dijous després de dijous, la històrica institució.

En aquest mateix acte, Elena Cebrián, que ha estat acompanyada pel conseller de Transparència, Responsabilitat Social, Participació i Cooperació, Manuel Alcaraz, ha rebut de mans del president del Tribunal de les Aigües, José Font, la medalla de plata commemorativa del mil·lenari d’aquesta institució.

Després de finalitzar la sessió, la consellera d’Agricultura ha signat en el Llibre d’Or del Tribunal de les Aigües. Elena Cebrián ha manifestat “sentir-se profundament orgullosa, com a valenciana i consellera d’Agricultura i Medi Ambient de rebre la brusa i la medalla d’Or, com algú que estima la nostra terra, la seua agricultura i saviesa i les persones que, com els síndics de la centenària institució la fan possible cada dia”.

La consellera ha afegit i deixat plasmat en el llibre d’honor que continuarà treballant “des d’aqueixa estima i respecte per ser digna” de les distincions hui rebudes enfront de la Porta de les Apòstols de la Catedral de València.
 

 

Valencia Noticias , noticias de Valencia, Periódico digital con las noticias de Valencia, Alicante, Castellón, última hora, deportes, ocio, política, economía y blogs.

Las noticias son gratis, pero el periodismo no, ni para hacerlo ni para venderloTe necesitamos a ti también para seguir haciendo periodismo  libre e independiente. Haz un donativo Contacto vlc @ valencianoticias.com

Leave a Reply

Your email address will not be published.