Celebració del Dia Contra el Càncer de Mama a Castelló

L’alcaldessa de Castelló, Amparo Marco, acompanyada de la vicealcaldessa, Ali Brancal, i nombrosos membres de la corporació municipal, ha assistit aquest matí a la celebració del Dia Contra el Càncer de Mama, que cada any organitza la Junta Provincial de l’Associació contra el Càncer de Castelló (AECC) com a recordatori del compromís de tota la societat en la lluita contra aquesta malaltia. Amparo Marco ha recordat que el càncer de mama és el tumor més freqüent en les dones occidentals, encara que també ho pateixen homes, i ha indicat que només a Espanya es diagnostiquen al voltant de 26.000 nous càncers de mama a l’any. Finalment, l’alcaldessa ha agraït la labor que realitza la AECC i ha fet una crida per a continuar apostant per la recerca d’aquesta malaltia.

aecc-globos-5
image-428699

 

 

Valencia Noticias , noticias de Valencia, Periódico digital con las noticias de Valencia, Alicante, Castellón, última hora, deportes, ocio, política, economía y blogs.

Las noticias son gratis, pero el periodismo no, ni para hacerlo ni para venderloTe necesitamos a ti también para seguir haciendo periodismo  libre e independiente. Haz un donativo Contacto vlc @ valencianoticias.com

Leave a Reply

Your email address will not be published.