El Centre del Carme presenta el nou treball de La Dame Blanche aquest  divendres en concert

‘Bajo el mismo cielo’

18.07.05 concierto la Dame Blanche
•    La cantant cubana, establida a París, presenta el seu tercer treball  d’estudi, ‘Bajo el mismo cielo’
•    Enmig de la seua intensa gira internacional, La Dame Blanche visita  el Centre del Carme Cultura Contemporània i ofereix un concert gratuït

València (05.07.2018). El Centre del Carme Cultura Contemporània acull  aquest divendres el concert de La Dame Blanche, una proposta que té la  col•laboració del Consorci de Museus de la Comunitat Valenciana i de  l’Institut Francés de València i amb la qual la cantant cubana  presenta el seu últim treball, ‘Bajo el mismo cielo’.
La Dame Blanche és una artista que està revolucionant l’escena musical  cubana, un projecte de la cantant, flautista i percussionista cubana  Yaite Ramos, qui és hereua de les oratòries de la rumba afrocubana  gràcies a la influència musical de son pare, Jesús “Aguaje” Ramos  (trombonista i director artístic de l’orquestra Buena Vista Social  Club).
Les vagues d’amor la condueixen a París, la ciutat de les llums i de  tots els sons, on participa en diversos projectes musicals que la  porten a explorar una infinitat de ritmes i melodies. Aquestes  experiències, afegides a la seua emancipació de l’herència familiar,  donen peu al fet que Yaite desenvolupe el seu propi idioma, el de La  Dame Blanche, per a convertir-se en tot un èxit en els escenaris de la  música de fusió contemporània a escala internacional.
‘Bajo el mismo cielo’ és el tercer àlbum d’estudi de La Dame Blanche,  el qual té un alt contingut social que aborda relats culturals urbans  acompanyats per una mescla explosiva de ‘hip hop’, cúmbia,  ‘dancehall’, ‘reggae’ i sons llatinoamericans, que ofereix un so  potent i convincent que evoca els esperits de la santeria. Produït per  Babylotion (Marc Damblé) i amb col•laboracions dels mexicans Celso  Piña i Serko Fu, el raper brasiler Rincon Sapiência, Manteiga (del  grup sud-africà Batuk), Sergio Aguilera, i Nelson Palacios.
El concert tindrà lloc el 6 de juliol, a les 21 hores, en un  enclavament privilegiat, el claustre gòtic del Centre del Carme, amb  entrada gratuïta.
 

 

Valencia Noticias , noticias de Valencia, Periódico digital con las noticias de Valencia, Alicante, Castellón, última hora, deportes, ocio, política, economía y blogs.

Las noticias son gratis, pero el periodismo no, ni para hacerlo ni para venderloTe necesitamos a ti también para seguir haciendo periodismo  libre e independiente. Haz un donativo Contacto vlc @ valencianoticias.com

Leave a Reply

Your email address will not be published.