Chelva exposa a la nova Diputació les necessitats del municipi

Visita alcalde de Chelva foto_Abulaila (3)
image-263688
El president, Jorge Rodríguez, ha mantingut una reunió de treball amb l’alcalde de Chelva per a conéixer la situació municipal

El president de la Diputació de València, Jorge Rodríguez, s’ha reunit amb l’alcalde de Chelva, Roberto Rubio, per a conéixer les necessitats i deficiències que té el municipi tant en les seues instal·lacions com en els serveis municipals.

En aquesta trobada celebrada en la seu de la institució provincial, l’alcalde ha mostrat a Jorge Rodríguez tota la problemàtica municipal i ha explicat que «a Chelva patim tot tipus de problemes en infraestructures i en matèria de serveis socials, ja que en l’Ajuntament estem suportant qüestions que ara mateix no som capaços de prestar i són necessàries».

Així mateix, el primer edil ha expressat que «hem patit molts danys per les pluges, ja que tenim dos rius, el Túria i el de Xelva, i les pluges ens han produït greus danys en infraestructures que són de titularitat municipal».

Per tot açò, Roberto Rubio ha acudit a la institució provincial per a «vore la les línies d’inversió que té la nova Diputació i tractar de cobrir les necessitats que tenim a Chelva».

 

 

Valencia Noticias , noticias de Valencia, Periódico digital con las noticias de Valencia, Alicante, Castellón, última hora, deportes, ocio, política, economía y blogs.

Las noticias son gratis, pero el periodismo no, ni para hacerlo ni para venderloTe necesitamos a ti también para seguir haciendo periodismo  libre e independiente. Haz un donativo Contacto vlc @ valencianoticias.com

Leave a Reply

Your email address will not be published.