Cinc famílies reben habitatges d’inserció social

València Notícies | Redacció.- Cinc famílies registrades al Cens d’Habitatge Precari dels Centres Municipals de Servicis Socials han sigut les últimes beneficiàries del programa d’inserció social de l’Ajuntament “que impulsa el Govern de la Nau per a garantir el dret a un habitatge digne a les famílies i per donar-les oportunitats per a gaudir d’una vida millor”.Isabel Lozano.

Amb estes paraules, la regidora d’Inserció Sociolaboral, Isabel Lozano, s’ha fet ressò de l’última signatura de contracte de lloguer i lliurament de claus dels habitatges del Programa d’Accés als Habitatges Municipals. En eixe acte en van adjudicar cinc habitatges, recentment reformades per una inversió total de 56.474 euros.

Isabel Lozano ha recordat la importancia vital que cadascú d’estos habitatges representa per a les famílies, com per exemple el cas d’una que, fins al moment, vivia en unes condicions molt precàries a una infravivenda a Benimàmet sense aigua corrent i amb dos xiquets.

“Anem a continuar treballant amb les famílies amb menys oportunitats, per avançar en el seu procés d’inserció social i laboral, amb formació, intermediació amb empreses i com no, amb un habitatge digne, que és un element fonamental”.

 

 

Valencia Noticias , noticias de Valencia, Periódico digital con las noticias de Valencia, Alicante, Castellón, última hora, deportes, ocio, política, economía y blogs.

Las noticias son gratis, pero el periodismo no, ni para hacerlo ni para venderloTe necesitamos a ti también para seguir haciendo periodismo  libre e independiente. Haz un donativo Contacto vlc @ valencianoticias.com

Leave a Reply

Your email address will not be published.