Cinc IDES de València incorporen elements per a practicar nous esports urbans

València Notícies | Redacció.- Un total de cinc Instal·lacions Esportives Elementals (IDE) han sigut modificades en els últims mesos a través de la realització d’obres de millora, amb l’objectiu d’incorporar elements per a practicar les noves activitats esportives més demandades, com el skate o la calistenia, i millorar aquelles que ja existien.Estes millores han sigut possibles gràcies a l’aprovació, per l’Ajuntament de València dels pressupostos participatius, que cada any es reserven per a atendre les demandes dels ciutadans.Maite girau.

La delegada d’Esports de l’Ajuntament de València, Maite Girau, ha visitat este matí les cinc instal·lacions esportives elementals en les quals, recentment, s’han efectuat treballs de millora. Després de fer el recorregut, Girau ha manifestat “la importància de comptar amb el suport ciutadà per a realitzar obres de millora en les IDES municipals, atès que s’han incorporat elements que responen a les demandes de nous esports urbans que ens demanen els ciutadans”.

Concretament en la IDE del poliesportiu de Jocs Tradicionals s’han incorporat nous elements per a practicar calistenia, tennis de taula i mini tennis. També, s’ha habilitat una pista de skate i espais per a jugar a la petanca.

La IDE Benimàmet compta ja amb la seua pròpia pista de skate en la qual s’han afegit nous elements per a la pràctica d’este esport. Igual que en la instal·lació elemental de Tres Forques, que, malgrat que ja comptava amb la seua pròpia pista de skate, disposa ara de noves eines per a gaudi dels amants d’aquesta activitat.

La instal·lació esportiva elemental de Tres Forques ha incorporat nous instruments per a facilitar la pràctica de la calistenia. I, finalment, en l’estadi de sófbol-beisbol del Turia (Tram VI), recinte que recentment ha acollit la celebració de l’esdeveniment Urbans Festival, s’han afegit nous elements per a la pràctica del skate i s’han millorat els que ja hi havia.

 

 

Valencia Noticias , noticias de Valencia, Periódico digital con las noticias de Valencia, Alicante, Castellón, última hora, deportes, ocio, política, economía y blogs.

Las noticias son gratis, pero el periodismo no, ni para hacerlo ni para venderloTe necesitamos a ti también para seguir haciendo periodismo  libre e independiente. Haz un donativo Contacto vlc @ valencianoticias.com

Leave a Reply

Your email address will not be published.