Ciudadanos denúncia que Ribó ha paralitzat l’Oficina Impulsa Jove

València Notícies | Redacció.- Cs ha denunciat que Ribó ha paralitzat l’Oficina Impulsa Jove, que gestionava l’Associació de Jóvens Empresaris, i que prestava servici des de 2005 en l’edifici Campoamor de València.Fernando Giner.

“Es lamentable que el servici que es donava des d’Impulsa Jove i que funcionava correctament se suspenga, quan la taxa de desocupació juvenil a València és del 44%”, ha declarat el portaveu de Cs Fernando Giner.

“La política ha de ser coherent i responsable i este fet ens demostra una vegada més que Podem i Compromís actuen de manera sectària protegits pels seus socis del PSPV”, ha explicat Giner qui ha alertat Ribó que “los perjudicats són els jóvens que busquen ajuda en el seu ajuntament i els diuen que tornen un altre día”.

Paral·lelament, Fernando Giner ha denunciat el gasto de 17.000 de Podem en concepte de decoració de l’edifici del carrer Campoamor. “Desde Cs ens hem interessat per eixe gasto i preguntarem per escrit a la comissió el per què i la utilitat d’estos canvis per als jóvenes”, ha declarat el portaveu de Cs.

 

 

Valencia Noticias , noticias de Valencia, Periódico digital con las noticias de Valencia, Alicante, Castellón, última hora, deportes, ocio, política, economía y blogs.

Las noticias son gratis, pero el periodismo no, ni para hacerlo ni para venderloTe necesitamos a ti también para seguir haciendo periodismo  libre e independiente. Haz un donativo Contacto vlc @ valencianoticias.com

Leave a Reply

Your email address will not be published.